Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Rastoder: Abazović da se javno izvini Bošnjacima zbog govora u Srebrenici

Prema Rastoderovim riječima, izgleda da našim mukama u Crnoj Gori se još ne nazire kraj

Predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Americi Esad Rastoder, reagovao je nakon jučerašnje izjave premijera Dritana Abazovića, tokom obilježavanja 27. godišnjice genocida u Srebrenici.

Prema Rastoderovim riječima, izgleda da našim mukama u Crnoj Gori se još ne nazire kraj.

“Bivši potpredsjednik Vlade Zdravka Krivokapića Dritan Abazović, koji je u stvari bio i u prošloj vladi skriveni premijer po nalogu centara moci, i Aleksandra Vučića ne prestaje da ponižava Crnogorce i Bošnjake. Najnovi njegov izlet dogodio se danas u Potočarima, a povodom obiljžavanja Genocida”, kazao je Rastoder.

On je ocijenio kako premijer ne prestaje da nas sramoti gdje stigne, pa se pitamo dokle i imali kraja ovim našim mukama.

“U moje licno ime i u ime Bošnjačkog saveza Crne Gore u Njujorku, tražim da se odlazeći premijer javno izvini Bošnjacima u vezi govora u Srebrenici”, poručio je Rastoder.

On je istakao da ukoliko Abazović to ne uradi u kraćem roku iskoristiće sve što je u našoj moći da obavijeste američku administraciju o poslušniku i izvršiocu zadataka koje mu je dao Vučić, a on ih slijepo izvršava.

“Pozivam sve Bošnjake i Bošnjacke institucije da proglase Abazovića nepoželjnim na svim okupljanjima Bošnjak. Mi u Americi znamo kako ćemo odgovoriti na ovo ponižavanje koje nam je propali premijer priuštio danas u Potočarima”, zaključio je predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Americi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Ivana
12.07.2022-13:01 13:01

Dragi Rastoder Crnogorcima ste vazda bili desna ruka na koje imamo povjerenje sto se i sad vidjelo u VLADI u vezi temeljnog ugovora SPS-da ste nam zdravi i zivi  !

Miro
12.07.2022-16:53 16:53

Postovanje g . Rastoderu

Tara
12.07.2022-22:36 22:36

i da se izvine..on ce se zato smijati..to nije covjek..to je placena splacina..on je niko i nista.