Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Rakčević: Mandić neće biti samo spiker parlamenta, nema iznenađenja

Govoreći o formiranju nove Vlade i novom predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću, Rakčević je kazao da je sve odavno bilo izvjesno

Bivši predsjednik GP URA i biznismen Žarko Rakčević smatra da Andrija Mandić neće biti samo “spiker”, odnosno predsjednik Skupštine Crne Gore.
Rakčević je kazao kako je “sve odavno bilo izvjesno”.

Govoreći o formiranju nove Vlade i novom predsjedniku Skupštine Andriji Mandiću, Rakčević je kazao da je sve odavno bilo izvjesno.

“Nije mi to bilo iznenađenje. Ne treba zaboraviti da Mandić ima dobre prijateljske i ljudske odnose sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Njegova moć će biti mnogo veća, neće on biti samo spiker”, kazao je Rakčević u emisiji A plus.

Prema njegovim riječima, premijer Milojko Spajić je morao formirati Vladu jer je bio u cajtnotu.

“Nisam propagandista DPS-a, ali ovdje smo imali građanski orjentisane partije koje nisu htjele da formiraju Vladu sa Mehmetom Zenkom, ali hoće da glasaju Mandića, predstavnika ravnogorske ideologije”, zaključio je Rakčević.

IzvorA plus

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Zoran
02.11.2023-18:43 18:43

Cuti bruko (ne)ljudska. Ti si formirao URA. Ti si stvorijo Dritana. Ti si Crnoj Gori podmetnuo kukavicje jaje.
Ali sad je vazno da si uz politicku poziciju tvojeg bratanica u PG, dobio dozvolu da gradis hotel na kruznom toku. Dok si na toj likaciji prodavao stanive licno si obecavao kupcima da tu nece nici niva zgrada.

Tačno
02.11.2023-19:15 19:15

On je ustoličio Dritana i sada izigrava zabrinutog Crnogorca ..oladi malo

RIR
02.11.2023-19:59 19:59

…sve znas za druge A za tvojega Dritana kojega si ti promovisao u lidera nijesi kao znao nista …a za potpisani TU od strane tog olosa ,čijim potpisom ,sve se prepisa na opaku Srbiju pa i groblja …nijesi mogao ni komentar da das jer je ” špic tur.sezone”…
Bravo Cgorče tako “treba !”