Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

PROPAGANDNA ISPOSTAVA BIA-e CRTA METE CRNOGORCIMA Prije prebijanja Damjanović i Bubanja markirani na IN4S-u

Nažalost, crtanje meta od strane propagandne ispostave BIA-e kodnog imena IN4S Crnogorcima ali i svima onima koji im ''nisu po mjeri'', ne iznenađuje, s obzirom da je vlasnik ove ruralne, opskurne paramedijske obavještajne toljage agent provokator Gojko Raičević. Propagandna tvorevina u vlasništvu ovog agenta provokatora bliskog srpskoj službi poznata je po objavljivanju najgnusnijih laži i bljuvotina o Crnoj Gori, njenoj prethodnoj vlasti, ali i o svim društveno angažovanim osobama koje se deklarišu kao Crnogorci.

Poznati crnogorski aktivista Igor Damjanović i njegov prijatelj Miro Bubanja pretučeni su preksinoć, kada su ih tri momka fizički napala u Podgorici. Sukobu su prethodile opaske upućene Damjanoviću “kako ga nije stid da ide u Pljevlja i Berane i tamo izigrava Crnogorca”, a potom i pesnice u glavu, dok je sve to iz automobila posmatrao njegov dvanaestogodišnji sin.

Ono što je veoma simptomatično u ovom slučaju je da je samo dan prije incidenta propagandna ispostava srbijanske Bezbjednosno-informativne agencije (BIA) u Crnoj Gori poznata pod kodnim nazivom ”portal IN4S” u naručenom tekstu faktički markirala Damjanovića.

U tekstu koji je obajvljen na ovom propagandnom glasilu pod naslovom – ”Komite zaprijetile: Kroz sve gradove Crne Gore kreće velika ”crnogorska auto kolona” – u Beranama voze poslednji krug’‘, otvoreno je nacrtana meta na čelo Damjanovića i njemu bliskih osoba.

FOTO: IN4S/screenshot

U propagandnom uratku na IN4S-u Damjanović se naziva “domoljubom” koji je “prepoznat po širenju govora mržnje i verbalnim napadima na srpski narod u Crnoj Gori, kao i na pripadnike SPC”.

Ovakvim etiketiranjem propagandna ispostava BIA-e nacrtala je metu na čelo Damjanovića i okuražila sve mrzitelje Crne Gore i Crnogoraca da ga napadnu.

Nažalost, crtanje meta od strane propagandne ispostave BIA-e kodnog imena IN4S Crnogorcima ali i svima onima koji im ”nisu po mjeri”, ne iznenađuje, s obzirom da je vlasnik ove ruralne, opskurne paramedijske obavještajne toljage agent provokator Gojko Raičević.

Gojko Raičević poznati propagandista: Crta mete na čela Crnogorcima i radi na uništenju države, subverzivnim aktivnostima pomaže napore Srbije i Rusije u namjerama da okupiraju Crnu Goru

Raičević je trenutno stacioniran u Beogradu gdje se krije od crnogorskih vlasti koje ga potražuju zbog krivičnog djela ”utaje poreza”. Crnogorskoj i regionalnoj javnosti propagandna tvorevina u vlasništvu ovog agenta provokatora bliskog srpskoj službi poznata je po objavljivanju najgnusnijih laži i bljuvotina o Crnoj Gori, njenoj prethodnoj vlasti, ali i o svim društveno angažovanim osobama koje se deklarišu kao Crnogorci.

Raičevićevo glasilo u službi obavještajne agencije strane zemlje, bliske aktuelnoj vlasti, bilo je glavno propagandno oružje tokom političkih litija koje su se odvijale mjesecima na ulicama crnogorskih gradova. S obzirom da IN4S nije imao nikakav kredibilitet i uticaj u Crnoj Gori, laži i bljuvotine koje je objavljivala ova, mora se priznati dobro uhodana propagandna mašinerija, prenošene su od strane srbijanskih tabloida po nalogu beogradske centrale.

Na taj način mjesecima je vođen propagandi rat protiv Crne Gore koji je doveo do nezapamćenog dizanja tenzija, za što su direktno odgovorni IN4S i srbijanski tabloidi koji su svjesno prenosili laži i propagandu sa ovog, kako ga zovu u javnosti, ”korita dezinformacija”.

Treba takođe podsjetiti da je subverzivni rad Raičevićevog propagandnog brloga, išao u korist aktuelnoj vlasti i Srpskoj crkvi (što je donekle sinonim) koje su na Raičevićevoj paramedijskoj tvorevini bezrezervno promovisani.

Aktuelno desetinama puta bio tema laži i blaćenja na “propagandnom brlogu”

Na meti brutalnih laži ovog opskurnog propagandnog proizvoda nebrojeno puta našao se poratl Aktuelno i njegovi osnivači prije svega zbog našeg patriotskog rada i raskrinkavanja opskurnih svetosavskih mahinacija. Do sad nijesmo imali potrebu da odgovaramo na laži, prije svega iz higijenskih razloga, ali ovoga puta smo morali reagovati na zahtjev brojnih čitalaca.

Treba takođe podsjetiti da kada smo u junu imali cirkus ispred Opštine Budva prije smjene sadašnjeg predsjendika Marka Bata Carevića, portal IN4S objavio je galeriju slika (portreta) policajaca podržavajući akciju na društvenim mrežama “Identifikujmo batinaše iz Budve” čime je crtao mete na čela ljudi koji su samo obavljali svoj posao.

Odsustvo reakcije nadležnih institucija na ovakva dešavanja pokazuje dokle smo došli i šta se sve sjutra može desiti bilo kome ko se ne uklapa u svetosavski milje.

S obzirom da su iz tog miljea i novi vladari Crne Gore, grdno nam se piše jer se čini da će crtanje meta i stigmatizacija Crnogoraca postati opšti trend.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
23.12.2020-15:44 15:44

Raičević državljanin Velike Britanije. Mi u Rovcima ga vrlo pistujemo!

gagi
23.12.2020-16:52 16:52

Evo cetnik iz Bjelopavlica Gojko Raicevic zvani vepar inace spijun numero uno . Pa evo ti sansa Gojko “targertiraj nas”dobro,cekat cemo te Gojko,i tvoje “heroje”no Gojko da jedan dan ne ostanes bez te bezobrazne cetnicke njuske.

komita007
23.12.2020-22:43 22:43
Reply to  gagi

Svunjo debela sta očekuješ i čemu se nadaš fukaro klerofašisticka!

GRAĐANSKI
24.12.2020-12:04 12:04
Reply to  gagi

Stvarno je vepar (fizički i ljucki) i ima njušku ili turin taman ka’ u prakca ili srbaljskog krmka. Da ja znam iz Crmnice je, iz Gluhog dola. Jedan brat mu je Crnogorac, a Gośa splačina za džoru.

pero
23.12.2020-22:34 22:34

Ova mangulpica uredjuje portal, vjerovatno za ove psihijatrijske slucajeve koje nemaju mozga.