Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Prijestonica: Đurašković pokušava da spasi svoju stranku od sunovrata

Đurašković je poručio da cetinjska vlast nema kapaciteta za planiranje projekata i to se najbolje vidi po tome što nekih projekata koji su bili u planu razvoja za 2018. i ovu godinu sada za 2020. uopšte nema, a da njihova realizacija nije ni započeta

Ocjene odbornika SDP u Skupštini Prijestonice Cetinje Nikole Đuraškovića paušalne su i politikantske, i sračunate s namjerom da na prečac spasi sopstvenu partiju od političkog sunovrata u kojoj se nalazi, saopšteno je iz Prijestonice.

Opština Cetinje

Đurašković je poručio da cetinjska vlast nema kapaciteta za planiranje projekata i to se najbolje vidi po tome što nekih projekata koji su bili u planu razvoja za 2018. i ovu godinu sada za 2020. uopšte nema, a da njihova realizacija nije ni započeta.

Nije prvi put, ističu oni,  SDP-u da „oživljava“ preko leđa drugih stranaka i da po sistemu „preslikača“ reciklira davno izanđale floskule.

“Drago nam je što ste Vi kao opozicionar dobro informisani o tome šta visoke državne adrese misle o učinku lokalne vlasti na Cetinju. Moguće da su se dobro iskonsultovale sa opozicionim ekspertima koji bi “odokativno“ i „ko dlanom o dlan“ riješili sve probleme. Ne sumnjamo i da bi ti vajni znalci sve pare znali potrošiti, jer su i po tom čuvenju poznati. Javnosti radi – projekti iz programa razvoja Prijestonice Cetinje realizuju se dinamikom koja je jedina moguća, u skladu sa zakonom i u najboljem interesu građana Cetinja”,  dodaju iz cetinjske Opštine.

Svi podaci, o realizaciji projekata, kako dodaju, dostupni su u implementacionoj jedinici i biće, kako je na posljednjem zasjedanju lokalnog parlamenta i saopšteno, objedinjeni u informaciju koja će uskoro biti dostupna cjelokupnoj javnosti na sjednici Skupštine Prijestonice.

“Tada će i odbornik Đurašković, kao i vaskolika javnost, moći da podvuče crtu i da dâ ocjenu onoga šta je učinjeno. Sve prije toga je jeftina demagogija za dnevnu upotrebu, koja ne zaslužuje ama baš nikakvu pažnju”, zaključuju oni.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve