Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Predsjedništvo PES-a: Injac najbolji izbor za Glavni grad, puna podrška viziji ozdravljenja i razvoja Podgorice

Takođe dodaju, da se gradom upravljalo kao što to radi Injac, ne bismo brojali afere koje su Glavni grad oštetile za milione eura

Kampanja kojom se kroz medije plasira niz dezinformacija u cilju da se u javnosti stvori slika da Olivera Injac planira da napusti mjesto gradonačelnice predstavlja prizemne pokušaje diskreditacije, a od strane političkih protivnika PES-a, saopšteno je iz Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

Kako su istakli, to neće uticati na rad svih onih koji u ime Pokreta pokrivaju ključna mjesta kako na državnom tako i na lokalnom planu, a radeći isključivo za korist svih građana. Predsjednik, premijer i gradonačelnica Glavnog grada radiće onako kako su i obećali građanima.

“Injac je u prethodnih nekoliko mjeseci pokazala da joj je vizija razvoja Podgorice značajnija od bilo kakvih zluradih medijskih spinova, zbog čega je svakodnevno posvećena ozdravljenju sistema, a ne pisanjem demantija. Časno, pošteno, domaćinski i posvećeno uz namjeru da cijeli mandat, pa i duže posveti čelnom mjestu u Glavnom gradu”, navode u saopštenju.

Takođe dodaju, da se gradom upravljalo kao što to radi Injac, ne bismo brojali afere koje su Glavni grad oštetile za milione eura.

“Uprkos svim opstrukcijama i pritiscima propagandne mašinerije, Injac radi za dobrobit građana koji cijene način na koji se odnosi prema resursima grada pa mogu biti mirni da će i u narednim godinama biti tako. Političkim protivnicima ipak preporučujemo da se posvete produktivnijim stvarima od zakupljivanja prostora na drutšvenim mrežama”, zaključuju iz Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Željko
03.11.2023-09:53 09:53

“Puna podrška viziji ozdravljenja i razvoja Podgorice.”
Kao da je Podgorica u doba I. Vukovića bila oboljela i da se nije razvijala.
Spajić i Milatović su dva nevjerovatno lažava i podmukla fakina!
I nesposobna za dobrobit Crne Gore.
Ali, vrlo sposobna za uništenje Crne Gore.
Narode, stoko jedna grdna.