Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Predsjednik OIK Andrijevica: Nije bilo protivzakonitog ulaska u prostoriju u kojoj se nalazi i čuva izborni materijal

On je kazao kako ne postoje bilo kakvi tragovi koji ukazuju na nasilno otvaranje vrata, odnosno prozora prostorije u kojoj se nalazi i čuva izborni materijal.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Andrijevica, Veselin Vulević kazao je kako mu nije poznatao da je bilo ko na dan lokalnih izbora koji su održani 2. juna u Andrijevici  izvršio otuđenje ili krađu dijela izbornog materijala koji se nalazi u zgradi opštine Andrijevica.

On je kazao kako ne postoje bilo kakvi tragovi koji ukazuju na nasilno otvaranje vrata, odnosno prozora prostorije u kojoj se nalazi i čuva izborni materijal.

“Stoga tvrdim da nije bilo protivzakonitog ulaska u prostoriju, u kojoj se nalazi i čuva izborni materijal”, istakao je Vulević.

Prema njengovim riječima, lompromitovanje izbornog matrijala nije izvršeno, pa zakonitost izbornog procesa nije ugrožen ni na koji način.

“Radi očuvanja ličnog integriteta člsnova OIK Andrijevica njenih članova kao i profesionalnog integriteta ove komisije u cjelini, pozivam sve političke subjekte da se u narednom periodu uzdrže od navedenih neosnovanih komentara, jer OIK Andrijevica ulaže maksimalne napore da bi se ovaj izborni proces, do kraja proveo na zakonit i pravilan način utvrdenja konačnih rezultata za izbor odbornika u Skupštinu opštine Andrijevica, odnosno do utvrđenja konačnih rezultata za izbor odbornika u SO Andrijevica”, zaključio je Vulević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve