Ponedjeljak, 13 Maja, 2024
Rubrika:

Potpredsjednik URA-e i Kurir se podudarili u stavovima: “Sinoć ispraćen Milo”

Interesantno je da se stav Konatara podudara sa stavom uredništva beogradskog tabloida pod pokroviteljstvom srbijanske BIA-e "Kurira", koji je takođe napisao da je sinoć organizovan "Milov oproštajni skup".

Funkcioneri URA-e stranke Dritana Abazovića polako ali sigurno počinju da se zbližavaju sa svetosavskim strankama u Crnoj Gori i da usvajaju njihovu velikosrpsku terminologiju.

U tome najbolje govori objava potpredsjednika pokreta URA-e Miloša Konatara koji je na svom Twitter nalogu komentarisao sinoćnji patriotski skup u Podgorici.

“Noćas je u Podgorici organizovan veličanstven ispraćaj Mila Đukanovića sa vlasti”, napisao je Konatar čime je desetine hiljada građana koji su se okupili da podrže Crnu Goru tek tako proglasio simpatizerima DPS-a i predsjednika te stranke Mila Đukanovića.

Interesantno je da se stav Konatara podudara sa stavom uredništva beogradskog tabloida pod pokroviteljstvom srbijanske BIA-e “Kurira”, koji je takođe napisao da je sinoć organizovan “Milov oproštajni skup”.

Podudaranje u stavovima

Ova “koincidencija” je toliko simptomatična da se prosto treba zapitati da li je Konatar iznio svoje mišljenje ili stav koji je dobio od zajedničkih nalogodavaca?

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đoko Orlandić
07.09.2020-14:31 14:31

Nema većih goveda od ovih iz URA. Od tajkuna(za mene mafijaša) Žarka, Igrača GRU Dritana, i ovog bez grama mozga, Konatara.

Milos uskok
07.09.2020-17:10 17:10

Pa istina ,Milo je ciste ko suza !

Nikola
08.09.2020-00:55 00:55

Neka de, prikoci malo cetnik, lako je baljezgati i kritikovati ka opozicija. Vlast je drugi padez, ali ti si g…… koje to ne razumije…..ima vremena shvatices :)))))))))))