Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Poruka Demokrata svojim aktivistima: Koštate nas dnevno 1.500 eura, a rezultati katastrofa

''Mnogima smo iz ove grupe dali šansu da zarade preko preporuke i da pomognu konačnom rušenju DPS-a. Nijeste svjesni da ukoliko DPS bude pobijedio, svi mi (računajući i vas) možemo se seliti iz ove države, jer će spremiti takvu osvetu da nijeste svjesni toga'', navodi se u pismu nikšićkim aktivistima Demokrata.

Demokrate očigledno nijesu zadovoljne kako im teče kampanja u Nikšiću. Podsjetimo, oni nastupaju zajedno sa listom premijerove savjetnice Gordane Radović “Ne damo Nikšić”

Do Dnevnih novina je stigla poruka koju, prema izvorima DN koji su nam poruku proslijedili, Demokrate šalju svojim aktivistima, a koja glasi:

“E ovako, ovo ću napisati čak i pod velikom vjerovatnoćom da će zbog ove poruke odustati par ljudi od kampanje. Danas je bilo po paketima 2.000 flajera za Kličevo. Kličevo ima oko 2.500 domaćinstava. Ovdje je ostalo mnogo materijala. Što znači da nijeste odradili posao ni primaći kako treba, a ne kao što je Dušan rekao SOLIDNO. OVO JE KATASTROFA. Ako shvatate ovaj posao kao odrađivanje čisto da prođe vrijeme i da zaradite dnevnicu, očekujem vas ujutro da razdužite uniformu. Vi ste našu koaliciju danas koštali preko 1.500 eura, a rezultati su katastrofalni. Mnogima smo iz ove grupe dali šansu da zarade preko preporuke i da pomognu konačnom rušenju DPS-a. Nijeste svjesni da ukoliko DPS bude pobijedio, svi mi (računajući i vas) možemo se seliti iz ove države, jer će spremiti takvu osvetu da nijeste svjesni toga. Današnji dan je katastrofalan. Samo ste obilazili kuće uz ulicu, bukvalno nijeste zalazili gdje ima još domaćinstava. Znam da dobar dio vas nema iskustva da radi ovaj posao, ali isto tako vidim da dobar dio ovaj posao otaljava. Nemojte misliti da ne znamo ko je kako radio. Jeste li svjesni da znamo ko je pokrio koju teritoriju? ImAtE JOS JEDNU ŠANSU. Laku noć”.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MUGABE
26.02.2021-07:04 07:04

A dao Bog da vas pobijede stranke koje vole Crnu Goru pa da vidimo kako pakujete majmune put srbistana i šumskog entiteta ,valjda bude live stream na kakvom četničkom tv kanalu

26.02.2021-08:34 08:34

Hahhahhaaha a dje tako mrki :)

Suljo
26.02.2021-08:48 08:48

Vama Cetnicima vise niko ne obraca paznju u mrklu noc lovite KA HIJENE BORITE SE ZA SRPSKI SVET zapjevajte onu vasu ka Bato Carevic da se osvezite!

U mog djede
u mog djede, brada je do pasa
kosa mu se
kosa mu se ko more talasa

Moj stari djedo, sila je izgled’o

I danas je ljuta zmija
kokarda mu sija

Na njemu je
na njemu je deset ljutih rana
stari četnik
stari četnik željan je megdana

Dinara ga
Dinara ga sakrivala kažu
on se kleo
on se kleo u Đujića i Dražu

Miro
26.02.2021-09:55 09:55
Reply to  Suljo

Nastavak pjesme:
A cetrdesetpete, cetrdesetpete ,moj je djedo ponizno klečuci
Izmolio da ga prime u Titovu vojsku
Kunuci se da je silom bio u cetničku nesojsku

A. Mandic zna nastavak pjesme.

Śaka_legenda
26.02.2021-11:06 11:06

Idu po kuca. Kupuju glasove zajedno sa Bečicem po Župi Niksickoj. Obecavaju..lazu narod…

Sara
26.02.2021-11:43 11:43

Oni ruse drzavu CG….to je njihov cetnicki trik kad kazu DPS
Cetnice ,oladi malo..ko ovoga bira,,i cetnicki pokret..bira rusitelje Niksica..narode..osvijestite se…

Tamjan
26.02.2021-13:19 13:19

Ovo je ta čuvena skrivena pod plaštem “demokratije”, a najotrovnija veljesrprska-Bečićeva stranka. Čujete li sebe “Demokrate”, zastrašujete tu omladinu sa DPS (najbrojnijom i najačom partijom), koja dade slobodu ovoj Crnoj Gori, suverenitet, uvede je u NATO, doveo je pred vratima EU. Dođoste na prevaru “oslobodioci” na gotovo i sad je rušite za interese tuđe države.na čelu sa najperfidnijim čovjekom Bečićem. Izdajnici CG i svega crnogorskoga. Zna se kako izdajnici završavaju svjeni ste toga.

Darko. S
26.02.2021-15:31 15:31

Nije to nista koliko će da vas kosta. Nadam se da se sadasnja opozicija urazumila. Sad neka vide kome su davali šanse, zaposlenja, drzavljanstva dok su iskrene crnogorske patriote gledale svu tu nepravdu.
Ima Crna Gora jos sinova koji će branit ono sto im je sveto. Drzavu. Nek je vječna