Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Nanovo ubismo srce Crne Gore, Cetinje i Belveder

''Strpljivo smo 40 opozicionih poslanika 18 mjeseci u Parlamentu gradili jedinstvo crnogorskog bloka i onda suicid''

Nanovo ubismo srce Crne Gore, Cetinje i Belveder, poručio je predsjednik Liberalne partije, Andrija Popović.

On je to kazao nakon što je za predsjednicu cetinjskog parlamenta izabrana Milena Vujačić (Stara garda LSCG) uz podršku URA-e i Demokrata.

“Strpljivo smo 40 opozicionih poslanika 18 mjeseci u Parlamentu gradili jedinstvo crnogorskog bloka i onda suicid, nanovo ubismo srce Crne Gore, Cetinje i Belveder”, naveo je Popović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dolar
14.02.2022-20:59 20:59

Razocarali  ste nas CETINJANI zapamtite na sledecim izborima kunemo vam se Cetinjani 100% za ovo sto ste podrzali i dali glas SDP IZDAJICAMA  svi smo rijesili dati glas DF -da nas totalno unisti od sada pa ubuduce samo DF-u GLAS DA NAM JE ZDRAV I ZIV -MILACIC-KNEZEVIM-MANDIC I DA NAS ONI UZMU POD NJIHOVE CIZME KAD SMO ZLO JEDNI ZA DRUGE !

BMX
14.02.2022-21:10 21:10

Ne smije se nikako zanemariti cinjenica da je DPS ipak samostalno dobio najvise glasova i na drzavnim i na lokalnim izborima a da Demokrate i URA zmure i cutke odobravaju otimanje cetinjskog manastira u vlasnistvo SPC odnosno beogradske patrijarsije i imaju ulogu u sramotnom nasilnom ustolicenju popa Crkve Srbije. I jos vam je sve to dobitnik Vucicevog ordena, Milan Knezevic iz DF – a od srca cestitao … ! SDP nastavlja svoju staru pricu iz Budve i Tivta