Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Popović: Liberali će uvijek biti podrška Gusinju na putu razvoja i napretka

''Gusinje je kraj sa bogatom tradicijom, istorijom kulturom, koje je u svakom vremenu znalo da bude na isrpavnoj strani i da preuzme odgovornost za svoj život i razvoj ali i borbu za slobodu što potvrđuje i svojom antifašističkom tradicijom, kojom pokazuje svoje građansko i tolernanto lice i duh Crne Gore u malom'', naveo je on u čestitci

Građanima i građankama Gusinja i dijaspore, rukovodstvu Opštine, Skupštine Opštine i odbornicima, u ime Liberalne partije i svoje lično ime čestitam Dan Opštine Gusinje, poručio je predsjednik LP-a Andrija Popović.

“Gusinje je kraj sa bogatom tradicijom, istorijom kulturom, koje je u svakom vremenu znalo da bude na isrpavnoj strani i da preuzme odgovornost za svoj život i razvoj ali i borbu za slobodu što potvrđuje i svojom antifašističkom tradicijom, kojom pokazuje svoje građansko i tolernanto lice i duh Crne Gore u malom”, naveo je on u čestitci.

Navodi da će ta partija biti  podrška na putu razvoja i napretka LP.

“Opština Gusinje svojim potencijalima, prirodnim, privrednim i ljudskim, sa pametnom politikom dugoročnog i održivog razvoja, može postati jedan od najpoželjnijih krajeva kako za turizam, tako i razvoj poljoprivrede i zele ekonomije. Sve to zajedno, doprinijeće bržem razvoju ovog kraja ali i stalnom poboljšanju kvaliteta života njegovih ljudi. Liberali će, kao i do sada, uvijek biti podrška Gusinju na putu razvoja i napretka”, poručio je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
05.08.2022-16:49 16:49

Dobro je Pura. Od tvoje i LP podrške puče cijela Crna Gora. Dobro bi bilo da malo odmoriš, da Crnogorci ufate dušak od LP i DPS zagrljaja.