Nedjelja, 12 Maja, 2024
Rubrika:

Popović: Abazović u jednom momentu ponudio da vrati mandat

Nakon sastanka opozicije i URE, Andrija Popović iz Liberalne partije kazao je da je potpuno nezadovoljan tokom pregovora

Nakon sastanka opozicije i URE, Andrija Popović iz Liberalne partije kazao je da je potpuno nezadovoljan tokom pregovora.

“Sve to teče neozbiljno u teškim trenucima po Crnu Goru. Građani ne mogu više da čekaju ni dana.

Ostala je nada da će doći do nekog dogovora iako je to prilično tanka nada. Vjerujem da će politički subjekti koji učestvuju u svemu ipak iskazati neku mudrost, razum da se što prije dođe do deblokade crnogorskog sistema. Sporno je to da su uglavnom partijski lični interesi prevladali državne interese i to je dovelo do zastoja. Kako sad stvari stoje LP vjerovatno neće biti dio tog projekta”, kazao je Popović.

Popović je kazao da je na današnjem sastanku bilo govora o tome da mandatar vrati mandat predsjedniku države i dodao:

“Ali to je možda i normalno za te pregovore gdje svi dolaze sa maksimalističkim zahtjevima.

Bilo je nekih momenata gdje je došlo do intervencije ne samo Nimanbegua nego više učesnika na ovom sastanku ali na kraju ipak se došlo do razumnog zaključka da se u narednim danima ubrzaju pregovori”, kazao je Popović i pojasnio da je u jednom momentu sam mandatar ponudio predsjedniku da vrati mandat.

“Koliko sam shvatio DPS će podržavati manjinsku Vladu ali nijesam siguran ni da će je 14 poslanika koji tvore memorandumsku većinu podržati”, kazao je Popović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve