Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

PES: Rast podrške znak da građani prepoznaju rezultate, par napuštanja funkcionera nas nije uzdrmalo

Uprkos pokušaju da se, kako su kazali, par izlazaka funkcionera PES-a predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost

Objavljeno istraživanje političkog javnog mnjenja CEDEM-a govori da PES sa 26.3% ima trenutno veću podršku u odnosu na parlamentarne izbore u junu prošle godine, kada smo nastupili u koaliciji (25.5%). Time se potvrđuje da su postignuti rezultati Vlade i zakonodavne vlasti u skladu sa očekivanja javnosti koja je ukazala povjerenje PES-u, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

“Udio zadovoljnih učinkom Vlade, koju dominantno čini naš Pokret, je na najvišem nivou od 2014. godine, a premijer i predsjednik našeg Pokreta Milojko Spajić, ocijenjen je sa najvećim brojem najboljih ocjena, što ga čini političarem koji uživa najviše povjerenje građana”, naveli iz PES*a u saopštenju.

Uprkos pokušaju da se, kako su kazali, par izlazaka funkcionera PES-a predstavi raskolom i velikim potresom, sa ciljem relativizacije svima vidljivih rezultata Vlade, građani ipak prepoznaju istinu i dobronamjernost.

“Snažna podrška vidljiva u rezultatima istraživanja, podsticaj nam je da kroz izvršnu i zakonodavnu vlast radimo još produktivnije i efikasnije, čuvajući društvenu stabilnost i ostvarajući nikad veće rezultate na evropskom putu”, saopštili su iz PES-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve