Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

PES: Dok Dritan tumara tunelom obmana advokat GP URA nazdravlja sa klanovima

''Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da se protiv nekih funkcionera URA vodi istraga za šverc cigareta, dok drugi bez ustručavanja poziraju sa bezbjednosno interesantnim licima''

Nakon što je bivši pemijer izigrao očekivanja javnosti i nadležnih organa u otkrivanju detalja i nalogodavca za iskopani tunel, da bi sakrio tragove, njegova partija pokušava da aktuelizuje navodnu brigu za bezbjednosni sektor 44. Vlade, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad PES.

“Ono što je zabrinjavajuće jeste činjenica da se protiv nekih funkcionera URA vodi istraga za šverc cigareta, dok drugi bez ustručavanja poziraju sa bezbjednosno interesantnim licima. Naime, kako koji dan prolazi, tek se vidi koliko su kriminalni klanovi bili relaksirani dok je URA navodno vodila borbu protiv istih”, kažu u PES-u.

Podsjećaju javnost da su za vrijeme Abazovićevog rukovođenja bezbjednosnim sektorom Radoje Zvicer i Ljubo Milović pobjegli iz Crne Gore, a dok se u ulozi koordinatora svih službi bezbjednosti isti Abazović u zatvoru susretao sa glasovitim imenima kriminalnog miljea.

“I dalje je misterija zašto je bivši premijer imao kriptovani telefon koji nije prijavio nadležnim organima i za koje svrhe ga je koristio? Onda i ne čudi zašto se istaknuti funkcioneri GP URA fotografišu sa BIL licima. Rezultate bivšeg premijera u bezbjednosnom sektoru najbolje opisuje tunel ispod najvažnijih državnih institucija, a njegovu kredibilnost potvrđuje upravo nedavni iskaz pred nadležnim organima.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
11.01.2024-12:58 12:58

Nije samo URA kriminalna..no i Spajko..stim sto je doveo teroristu-pucistu..na mjesto Pres'ednika skupstine..Pitam vas zasto???