Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Radnica u ugostiteljstvu preko noći postala – savjetnica premijera

Paralelno sa tim, teklo je i zapošljavanje kandidata sa liste URE, ni manje ni više nego u kabinetu propalog premijera. Do kakvog je apsurda sve dovedeno, možda najbolje govori to da je radnica u ugostiteljstvu preko noći postala – savjetnica premijera

Pored očigledne umiješanosti u krađu zaplijenjenih cigareta, propala vlada očigledno je riješila da ode korak dalje u ispisivanju optužnice protiv same sebe, i to uz do sada nezapamćene metode zloupotreba uoči lokalnih izbora, saopštio je  član Izvršnog odbora DPS Crne Gore, Aleksandar Pavićević. 

U tu svrhu, kako je kazao, direktno iz budžeta isplaćeno je čak 200 hiljada eura jednokratnih socijalnih pomoći, od čega u jednom danu čak 57 hiljada?!

“Paralelno sa tim, teklo je i zapošljavanje kandidata sa liste URE, ni manje ni više nego u kabinetu propalog premijera. Do kakvog je apsurda sve dovedeno, možda najbolje govori to da je radnica u ugostiteljstvu preko noći postala – savjetnica premijera”, anveo je Pavićević.

On je ocijenio da su, providni su i mnogi drugi slučajevi, poput onog da je ministar Zoran Miljanić, vajni borac protiv korupcije poznat po korupcionaškom slučaju “55 inča”, pred izbore isplatio desetine hiljada eura na ime – šteta od elementarnih nepogoda.

“I uprkos svemu tome, partija propalog premijera u mnogim mjestima u kojima izlazi samostalno, a naročito u Podgorici, i dalje je ispod cenzusa. To dovoljno govori o tome kako ih građani danas doživljavaju pa i onda kada ih na dosad nezapamćene načine žele privoljeti da glasaju za njih”, zaključio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve