Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Milatović i Borovinić Bojović iz budžeta kupovali garderobu i plaćali ručkove po luksuznim restoranima?

Prema njegovim riječima iako djeluje bizarno da građani oblače ministre ili njihove saradnike kao i da im plaćaju ručkove po paprenim cijenama, niko nije demantovao medij koji je objavio ove informacije

Najnoviji medijski natpisi o Milatovićevoj kupovini odijela o državnom trošku, a Borovinić Bojović o plaćanju ručkova po luksuznim restoranima, tokom svog ministrovanja u Krivokapićevoj apostolskoj vladi, ukazuju na njihov neprimjereni odnos prema novcu svih građana, Aleksandar Pavićević, član Izvršnog odbora DPS-a.

“Podsjetimo da su na početku svog mandata sebe predstavljali “oslobodiocima” kojima će primaran zadatak biti rad u interesu građana naše države. Kada se sjetimo da su saopštavali da će “prekinuti prakse bahatog ponašanja prethodne vlasti”, onda možemo slobodno zaključiti o kakvom licemjerju je riječ. Upravo ovakvi paradoksalni primjeri svojevrsnog javašluka ukazuju da je budžetski novac poreskih obveznika bahato trošen za lične namjene tadašnjih funkcionera”, naveo je Pavićević.

Prema njegovim riječima iako djeluje bizarno da građani oblače ministre ili njihove saradnike kao i da im plaćaju ručkove po paprenim cijenama, niko nije demantovao medij koji je objavio ove informacije.

“Zato, pitamo Jakova Milatovića, ili ako je on zauzet da odgovori građanima ko se oblačio za njihov novac, to isto pitanje postavljamo Mileni Lipovini Božović i Ivani Đurović, tadašnjim državnim sekretarkama, za koje potrebe je kupljeno pet muških odijela, sa računa ministarstva kojim su rukovodili. Takođe, pitamo Jelenu Borovinić Bojović ili ako je ona zauzeta da odgovori građanima ko je jeo za njihov novac, to isto pitanje postavljamo Anki Vukićević i Velju Čađenoviću, tadašnjim državnim sekretarima, u koje namjene su se plaćali skopocjeni ručkovi, sa računa ministarstava kojima su rukovodili”, istakao je on.

Naglašava da počinje era “boljeg života” i Crna Gora je dobila svog “Gigu šumadinca”.

“Nova sezona serije Bolji život je uveliko na sceni i trajaće punih pet godina. Uvaženi građani udobno se smjestite i uživajte u glumačkom spektaklu koji slijedi. Za ove pare malo više stila za ubuduće”, zaključio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve