Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Ovih dana inicijativa za smjenu Bečića

Inicijativu bi trebalo da potpiše 40 poslanika opozicije

Opozicione stranke trebalo bi u narednih par dana da podnesu inicijativu za smjenu predsjednika Skupštine Crne Gore Alekse Bečića, saznaje CdM.

“Vjerovatno će Inicijativa za razrješenje predsjednika Skupštine biti predata u skupštinsku proceduru u ovih par dana”, kazao je CdM-u predsjednik Liberalne partije Andrija Popović.

Inicijativu bi trebalo da potpiše 40 poslanika opozicije.

Vlada premijera Zdravka Krivokapića podnijela je zahtjev za skraćenje mandata Skupštini, nakon čega je predsjednik parlamenta Aleksa Bečić za početak idućeg mjeseca sazvao tri vanredne sjednice Skupštine na kojima će se odlučivati o tom, kao i o zahtjevima za razrješenje vicepremijera Dritana Abazovića i izjašnjavanje o nepovjerenju Vladi.

Bečić je izjavio da će, zajedno sa premijerom Krivokapićem, braniti izbornu volju građana.

Aleksa Bečić je za predsjednika Skupštine Crne Gore izabran 23. septembra 2020. godine. Time je postao najmlađi predsjednik Skupštine u istoriji crnogorskog parlamentarizma.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Cico
21.01.2022-09:53 09:53

E micite ovu splacinu da ga vise ne gledamo nista pozitivno- PODMUKLI LAZOV-LOPOV-NACIONALISTA-SOVINISTE-DA PODVALI NEMA BOLJEG-A DA BAS NISTA POZITIVNO SVE MU JE REKA Dragan J. Vučićević, brutalno je napao Bečića i putem naloga na Tviteru govoreći o ”Bečićevom toplom bratu” i ”đakuzi-gimnastici negde u nekom luks apartmanu u ‘genocidnom’ Beogradu”.

Jelena
21.01.2022-12:31 12:31

Ulickani, usijanog lica bez usana , cetnik. Došlo vrijeme da se oboli i kod inostranih predstavnika ,podao manipulator!

Safet
21.01.2022-13:05 13:05

“DEMOKRATE IZDAJNICI, IZDAJNICI” CRNA GORA PONOVO NA NOGAMA: Protesti širom zemlje, ponovo se vijore srpske trobojke !!