Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Oslobađanje ”oslobodilaca” od sebe samih

Premijer je otkazao Demokratama to što su zajedničko imali. Ucjene više neće proć. Čak ni ''pomirljivi'' Raja, ni njegov Gaja, a ni Paja, izvorno Patak, pa pogađajte o kojima se polulikovima radi, neće pokolebati neodlučnog Spajketa. Traži da se ministar policije izjasni ide li ili ostaje, a ovome ne pada na pamet da se šene iz fotelje. Đe da ostavi bijesna kola, avione, brodove, hotele, dnevnice, kombinacije razne i MOĆ.

Piše: Slavko Mandić

Srbijanski glavomlati, preparirani oblici nečega u nešto što bi trebalo da liči na ljudski rod, konačno su spremni za realizaciju sulude Vučićeve akcije. Osnovni strateški plan koji je znanstveno uradio genijalni namještenik vučićopatije, android, automat, mašina u obliku čovjeka, veštački napravljen, roboti zvani Vulin, isprojektovan i za najveća dostignuća koja nudi snishodljivost, spreman je. Spreman je, spreman je, jer silna će borba da bude. Modifikovana varijanta (samo)ubojite četničke poeme, koja bi zasigurno odnijela ubjedljivu prevagu na svakom serbskom eurosongu.

Dakle, sad korak nazad, i śećanje da akcije slične sadržine, samo prikrivenije retorike nijesu prestajale ni kad su žuti žutovali, jer je zajednički imenitelj svakoj srbijanskog vlasti bio maksimalna posvećenost potpunom uništavanju Crne Gore kao nezavisne, međunarodno priznate države, članice NATO pakta i korak ispred svih na putu ka Evropskoj Uniji. Dok ne dođoše oslobodioci. A ono što bi ostalo od naše države, treba pripojiti  psiho-srbo-iskomadanoj negativnoj progresiji izujedane vlastite republike, koja je u čeljustima nezajažljivih ruskih krokodila.

S vremena na vrijeme s lanca Vučko pušti svoje omiljene grizantrope. Jedan je provjereni manitoid. Čedomir Antić, doktorirao na mržnji prema Crnoj Gori. Imao je više desetina mentora, obično s ovih naših prostora, a on je svojom ljigavošću toliko zaprepastio i osvojio vođu da ga je bezpogovorno uzeo za ličnu istorijsku avetinju. Ubačen mu je softver specijalno pravljen za takve, kojim je dirigovao lično Vladimir Vladimirovič Putin. Inače od Mileta Dodika lični prijatelj. I radi dobro. Moderan je i ima novitade koje zapad još nije usvojio. Zato na mnoge stvare koje čini dvojac Vučić-Dodik i dalje ćuti.

E pa taj Antić, da bi u potpunosti zadovoljio vlastitog vlasnika, na srbijansko-vučićevim medijima, što će reći skoro svim, saopoštiće: Treba se boriti za nezavisnost Republike Srpske, treba se boriti za konstitutivnost Srba u Crnoj Gori, ako to ne može može i tamo da se stvori republika Srpska, sa sjedištem u Nikšiću. Na tome treba raditi stotinu godina.

Vlasnik zadovoljan. Čeda vrišti od sreće. Čak toliko da je zagrlio izvjesnog Brnabića.

Pobijedio je na konkursu na kojemu je trebalo prepoznati čovjekolikost kod ovnova. Jer ima, vele, u Kremane jedan takav slučaj. Kod Pljevalja vaskrsnuo u Dariana, pa ga potom Srbi porodili u Rakovića. Čudo velje izliježe se iz istorijske ljušture raznoraznih lažavina. U njem je svega bilo. Samo ne jedna stvar. Mozak. Nema, pa nema. Tražili su po livadama i šumama naše zemlje ponosne. Ali, džabe. Primijeti ga jedno jutro, dok je zobao kukuruz kod trafike sveučilišta, Vučićeva lična Pink voditeljica, od koje se i Šešelju prispalo u čudu. Da, da, Jeremić, nego ko drugi. I od tada počinje njegov meteorski uspon. Naučiše ga što i kako i krenu gazda Raka da mrzi Crnu Goru i negira Crnogorce, više no što se od njega tražilo. Dovedoše ga pred vožda. Blijed ka krpa, poklanjanje mu je ličilo ka Marku Đuriću aplauzi. Dok mu šef ne reče da oće da čuje pripremljenu recitaciju. I počne Raka zlotvor da prijeti Crnogorcima.

Srbi se ponašaju sadistički prema Crnogorcima, reče on, ali samo zato jer su oni to zaslužili. A onda je objasnio „stručno“ kako će nestati Crnogorci i kada će prestati da postoje. Dakle u jednom momentu njih sto hiljada ostaće protiv nas 7, 5miliona, reče ništa. A onda će biti prilike da sa njima (Crnogorcima) razgovaramo kako im dolikuje, reče hrabri primjerak jedino kad je u čoporu. A zaboravi da je u tih 7,5 miliona polovina drugih naroda. Posebno omiljenih mu Albanaca. Tako da neće baš sve ići glatko u programu uništavanja Crnogoraca.

A da Srbi baš i nijesu toliki Srbi, pokazala je genetska studija na Institutu Vinča u Beogradu. Srbi imaju 49% turskog haplotipa. Rezultati genetskih istraživanja koja je potpisalo 13 svjetskih naučnih institucija doktorica Sanja Glišić i doktor Dragana lavantić iz instituta Vinča biohemijski su potvrdili. Tako da od tih 7.5 Rakovićevih miliona Srbalja, već u ovom trenutku istraživanja otpade priličan broj. A sa tim ostatkom, pa da ih je i duplo, sto hiljada Crnogoraca će lako izaći na kraj.

Na domaćem tržistu gluposti, ništa novo. Treći po redu kredit za koji javnost dovoljno još ne zna,  je posljedica niza šizofrenih reakcija vlasti, čiji je cilj da se prikupi što više skupog novca, da bi se mogla zavući ruka u vreću i vaditi za odabrane. Razumije se, za vrhovnike ne smije da fali. Ni za popove koji još nijesu podnijeli ni jednu jedinu ostavku. A da su stvarno popovi…Ali, znamo da nijesu. To što su oni, eto ga njima. I tačka o njima. Dok jednom ne svane bez Kačavendi, Pahomija i ostalih pedofilskih sramotnika, ljubiće im vjerni narod glibave skute. Sramno, ali je tako.

Premijer je otkazao Demokratama to što su zajedničko imali. Ucjene više neće proć. Čak ni „pomirljivi“ Raja, ni njegov Gaja, a ni Paja, izvorno Patak, pa pogađajte o kojima se polulikovima radi, neće pokolebati neodlučnog Spajketa. Traži da se ministar policije izjasni ide li ili ostaje, a ovome ne pada na pamet da se šene iz fotelje. Đe da ostavi bijesna kola, avione, brodove, hotele, dnevnice, kombinacije razne i MOĆ. I to zarad nekakve funkcije nekakvog tamo direktora Uprave policije. Pa to bi bio čisti suicid. Demokrate su dokazale da nemaju stav. Ni karakter i da im neće biti teško da odustanu od principijelnosti. Zato što je nikad nijesu imali. A ako odu, što bi jedva dočekao Spajić, njemu se otvaraju druga vrata. I jedni i drugi i jadan Rajo, i jadniji Aleksa, to dobro znaju.

A ovome drugome prijeti cijepanje partije.

Puca kod oslobodilaca po svim šavovima. Izgleda da se plijen nije dijelio ravnomjerno. Pa su sad dojučerašnja braća, na krv i nož. Takvi su i bili, samo što situacija nije bila ista pa se nijesu mogli otkriti u potpunosti.

Još samo da vidimo oće li Milojko reći Šaranoviću adio momče. Jer mu ovaj javno reče da je prekršio zakon i Ustav i da će ga na sud.

Ako to ne učini, potvrdiće da nema karakter. Na njemu je da odluči. Znajući ga, znamo i odgovor.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Šalajko
17.03.2024-07:45 07:45

Paja patak dobio zadatak da poljubi patku u g..slatku.

Petar
17.03.2024-08:07 08:07

“Oslobodioci” prokleto vi carstvo.

Caki
17.03.2024-08:24 08:24

Oće li Dane pojat kad joj Pipun pane?

Jezerski vrh
17.03.2024-11:00 11:00

E dragi Slavko,
To su debelokošci koji su se domogli vlasti i po onoj mnogo mačku goveđa glava svaku vladu sami izuju i oburdaju.
Sve radi puste stolice i guzice.
Nedorasli mladi kompleksaši i okoreli stari četnici.
Rezultat ogromna NULA.

dragan
17.03.2024-11:08 11:08

Svaka cast. Respekt.

ZAGA
17.03.2024-14:33 14:33

Milina citati…..!