Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Omladina Socijaldemokrata održala konvencije u Ulcinju, Petnjici i Bijelom Polju

Jednoglasno je odlučeno da odborom u Ulcinju i u narednom periodu predsjedava Arber Hadžibrahimi. Omladinu SD-a u Petnjici nastaviće da predvodi Refik Latić, dok će rukovođenje mladim Socijaldemokratama u Bijelom Polju preuzeti Alen Poljak

Omladina Socijaldemokrata u prethodnih nekoliko dana organizovala je izborne konvencije u više gradova i imenovala rukovodstvo koje će predvoditi omladinske odbore u Ulcinju, Bijelom Polju i Petnjici.

Jednoglasno je odlučeno da odborom u Ulcinju i u narednom periodu predsjedava Arber Hadžibrahimi.

Omladinu SD-a u Petnjici nastaviće da predvodi Refik Latić, dok će rukovođenje mladim Socijaldemokratama u Bijelom Polju preuzeti Alen Poljak.

Na konvencijama su izabrani i delegati za predstojeći Kongres Omladine Socijaldemokrata Crne Gore koji je planiran za 31. jul ove godine.

Predsjednici odbora kazali su da će u svom mandatu imati zajednički cilj da, prepoznajući ključne probleme mladih u ovim gradovima, rade na tome da pokrenu njihovo rješavanje, ali i da animiraju ljude da sami sugerišu i daju ideje.

“Imamo nesumnjivo veliku volju, energiju i spremnost da radimo i da budemo važan oslonac na kojem će počivati Socijaldemokrate u Ulcinju, Petnjici i Bijelom Polju”, istakli su novoizbrani rukovodioci.

Potpredsjednik Omladine SDCG Nikola Zirojević, prisustvovao je pomenutim konvencijama i u ime rukovodstva OSDCG, kazao da ga raduje što je u ovim odborima prepoznat entuzijazam i želja da djeluju i podstiču izvornu socijaldemokratiju, ali i da rade u najboljem interesu mladih na jugu i sjeveru Crne Gore.

“Snaga naše omladinske strukture je oduvijek prepoznata, a vjerujem da ćemo u periodu pred nama, svojom dosljednom i afirmativnom politikom za mlade, privući još kvalitetnih ljudi koji su zajedno sa nama spremni da njeguju socijaldemokratske vrijednosti”, poručio je Zirojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve