Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Odžić: Obezbijedićemo besplatne vrtiće za sve naše mališane u Budvi

''Oko 1500 mališana po uzoru na Cetinje imaće besplatne vrtiće u Budvi. Budva kao jedna od bogatijih opština može i mora obezbijediti finansijska sredstva u budžetu, kako bi od naredne godine svi vrtići u Budvi bili besplatini''

Nosilac liste ČIST IZBOR – Petar Odžić – SDP, SD, LP i Građani, Petar Odžić, saopštio je danas da će po preuzimanju vlasti u Budvi obezbijediti vrtiće za sve mališane u tom gradu.

“Oko 1500 mališana po uzoru na Cetinje imaće besplatne vrtiće u Budvi. Budva kao jedna od bogatijih opština može i mora obezbijediti finansijska sredstva u budžetu, kako bi od naredne godine svi vrtići u Budvi bili besplatini”, kazao je on.

Naime, kazao je, za tu namjenu potrebno je oko 900 hiljada eura, manje nego sto je Budvane koštao doček Nove godine i zimnica za preko 1000 zaposlenih.

“Poređenja radi, samo na reprezentaciju je uprava Morskog dobra potrosila 100 000 eura sto je dovoljno za gotovo dva mjeseca besplatnih vrtića za sve mališane. Pored obezbeđivanja besplatnih vrtića, odmah po preuzimanju vlasti, moramo raditi na proširenju kapaciteta, kako bi rasteretili postojeće vaspitne ustanove, i omogućili ugodan boravak za nase najmlađe, 26. maja, radovaćemo se zajedno, za dobrobit svih građana Budve”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve