Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Odžić: Mandić nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod

''Vučićev zbor 'srpskog sveta' okupio je juče profesionalne Srbe iz regiona. Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi 'pljuvali' po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, 'ugrožene' Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu'', istakao je on

Andrija Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod, saopštio je zamjenik predsjednika SDP-a Petar Odžić.

“Vučićev zbor “srpskog sveta” okupio je juče profesionalne Srbe iz regiona. Kvazipolitičare koji u Beograd idu kako bi “pljuvali” po svojim državama i ujedno veličali politiku velikog vođe, “ugrožene” Srbe koji su u svojim državama ipak nekako stekli milionsku imovinu”, istakao je on.

Napomenuo je da je bilo je tu i omladinaca, koji su Beograd vidjeli tek prije par godina, kada su bez dana radnog staža postali funkcioneri, oni su bili i do lokalnog, budvanskog vođe po savjet.

Andrija Mandić, dodaje Odžić, lider Milove fikus-opozicije kojeg su onomad baš Vučić i Đukanović napravili, kako bi se politički igrali, a poslije razlaza velikih igrača, naslijedio ga je Vučić.

“Veliki Mandić godinu i po dana nije uspio da ujedini 18 Srba-odbornika u Budvi, a pošao je u Beograd da objedini vaskoliki srpski narod! Bili su tu i spuški recitator iz Mojanovića, Dajko sa kolegama iz građanskog biroa i mnogi drugi. Zadnji put kad su imali ovakve ambicije, a sve pod plaštom srpstva i pravoslavlja, ratom je spržen Balkan, bilo je mnogo pucanja, krvi, suza! Od ovakvih stručnjaka se ne može bolje očekivati ni sad, pitanje je samo koliki su stvarni dometi ovih političkih vazala”, zaključio je on.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BalkonOpen
09.06.2024-11:55 11:55

Ima primjer za Steva Vukotića brata kraljice Milene kad je čekao prijem kod kralja Aleksandra danima da ga primi u “beli dvor”.Aleksandar mu nije pružio ruku gledao je kroz prozor ili prema nekoj slici.Obratio mu se:”Reci Stevo”.Stevo kaže:” Vaše visočanstvo, znate li vi što sam ja učinio za našu stvar?” -“Znam Stevo, izdao si svoje, izdaces i mene.”