Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Odžić: Ko će od naša tri ”proevropska” predsjednika primiti Putinovog izaslanika za Balkan

''U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES''

Poslije posjete glavnom štabu antievropske politike, u Rusiji i Bjelorusiji, kurir Mile (Dodik) u narednim danima prenosi zadatke po mini štabovima po Balkanu. Pored Crne Gore i Srbije, tu je i nezaobilazna Mađarska, kazao je Petar Odžić, zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije.

“Ostaje da se vidi ko će od naša tri “proevropska” predsjednika, primiti Putinovog izaslanika za Balkan?! U dosadašnjem političkom djelovanju najbliži mu je bio šavnički Dalaj Lama, iz milošte prozvan Vojvoda, međutim u posljednjim obraćanima porodice Dodik, mogli smo čuti da su oni i osnivači i finansijeri PES. U svijetlu posljednjih događaja na relaciji Spajić-Milatović-Milović, reklo bi se da im je investicija propala, i da je neophodno da ih “ruska ruka” pokuša stabilizovati , pa bi bilo očekivano da ga i neko iz tog pokreta toplo ugosti”, navodi Odžić.

Sve u svemu, zaključuje, Crna Gora je za samo par godina došla od lidera u evropskim integracijama do toga da joj Dodik donosi upute za spoljnopolitička djelovanja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Dragan PV
25.02.2024-15:16 15:16

SVI siguran sam. A dodaj tu još agente Srbije i Rusije, Pipuna, Jokovica, Bečica.

COG-CRNOGORSKA OSLOBODILAČKA GERILA
25.02.2024-15:26 15:26

Najvjerovatnije će Dodicka primiti drug vojvoda…