Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

O skidanju imuniteta poslanicima DPS-a i SD-a 22. decembra na Administrativnom odboru

Sjednica Administrativnog odbora zakazana je 22. u 11 sati, a da prisustvuju istoj pozvani su v.d. glavnog specijalnog tužioca Vladimir Novović i državni tužilac i potparol SDT-a Vukas Radonjić

Administrativni odbor raspravljaće 22. decembra o skidanju imuniteta poslanicima DPS-a i SD-a, a po zahtjevu SDT u slučaju dodjele stambenih kredita po povlašćenim uslovima.

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo (SDT) uputilo je zahtjev Skupštini Crne Gore, za skidanje imuniteta poslanicima DPS-a Predragu BoškovićuDragici Sekulić, Suzani Pribilović, kao i poslnicima SD-a Ivanu Brajoviću i Damiru Šehoviću.

Sjednica Administrativnog odbora zakazana je 22. u 11 sati, a da prisustvuju istoj pozvani su v.d. glavnog specijalnog tužioca Vladimir Novović i državni tužilac i potparol SDT-a Vukas Radonjić.

“Saglasno članu 147 stav 5 Zakona o državnom tužilaštvu, po pozivu Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore 27. saziva, pozvan je da učestvuje u radu Vladimir Novović, v.d. Glavnog specijalnog tužioca. Saglasno članu 58a stav 1 Poslovnika Skupštine Crne Gore, pozvan je da na sjednici Administrativnog odbora Skupštine Crne Gore, obrazloži navedeni zahtjev Vukas Radonjić, državni tužilac upućen u Specijalno državno tužilaštvo”, naveli su iz Skupštine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve