Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

NSD o paljenju automobila Đurovića: Mnoge stvari se nijesu promijenile još od 30. avgusta

Iz te političke partije su kazali da, razbojničke poruke oličene u paljenjima vozila, prijetnjama i progonima nijesu ništa novo za Demokratski front, koji je na to uvijek imao hrabar, slobodarski i dostojan odgovor

Nova srpska demokratija najoštrije je osudila kriminalni postupak paljenja automobila poslanika Demokratskog fronta i funkcionera te stranke, Dejana Đurovića.

“Ovaj akt ukazuje da se poslije 30. avgusta 2020. godine mnoge stvari u Crnoj Gori nijesu promijenile i da se nastavlja progon ljudi iz Demokratskog fronta”, saopšteno je iz Nove srpske demokratije.

Kako su ocijenili, “Naš politički savez je vodio odlučnu demokratsku borbu protiv mafijaške garniture prethodnog režima i neće dozvoliti njen povratak na vlast”.

Iz te političke partije su kazali da, razbojničke poruke oličene u paljenjima vozila, prijetnjama i progonima nijesu ništa novo za Demokratski front, koji je na to uvijek imao hrabar, slobodarski i dostojan odgovor.

Iz Nove srpske demokratije su poručili da će tako činiti i ubuduće na svaki pokušaj udara na naše pristalice i kršenje osnovnih ljudskih prava i sloboda.

“Pozivamo nadležne organe da što prije pronađu počinioce ovog kukavičkog postupka i privedu ih pravdi. Ukoliko sve ostane na osudama, imaćemo iste stvari i u vremenu koje dolazi. Takva slika zemlje koja je na putu evropskih integracija izaziva veliku zabrinutost i pokazuje da je bezbjednosna situacija u Crnoj Gori veoma složena”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
B.Zekovic
14.02.2022-16:27 16:27

Promijenile su s mnoge stvari, kako nijesu Vojvodo od 30. avgusta 21. Mlatio si drzavne bezbjedonsne strukture kako si htjeo i cim si stigao. Vrsio diverzije na zeljeznici, blokirao drzavu koja je prema tebi i tvojim sljedbenicima bila demokratska majka. A kad ste uz pomocv stranih sluzxbi i njihovog Crkvenog namjesnika preuzeli vlast u Crnoj Gori, odmah ste pokrali Crnogorsku kulturunu i ekonomsku bastinu, i prenijeli je u vlasnistvo Vasim mentorima iz Srbije. Pod geslom ne sa DPS i Milom Djukanovicem, udario si na sve Crnogorsko,: Crnogorske gradjane, Crnogorski identitet, , Crnogorsku kulturu, cerao se sve investitore da bi doveo… Pročitaj više »

Kov
14.02.2022-16:29 16:29

Prvo vidite kakav je to covjek, njegov mentalni sklop, covjecnost, sve na gomilu je velika nula. Dejan je stari barski prevarant. Foler .