Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

NSD: Iz stranke isključen Mijomir Dragović zbog saradnje sa DPS Andrijevica

Ova mjera je preduzeta zbog odluke Dragovića da zajedno sa Demokratskom partijom socijalista potpiše akt i inicira smjenu lokalne vlasti u Andrijevici

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora Nove srpske demokratije (NSD) isključen je iz naše stranke Mijomir Dragović, odbornik NSD u Skupštini opštine Andrijevica, saopšteno je iz te partije.

“Ova mjera je preduzeta zbog odluke Dragovića da zajedno sa Demokratskom partijom socijalista potpiše akt i inicira smjenu lokalne vlasti u Andrijevici. NSD nikada nije učestvovala u bilo kakvim radnjama zajedno sa DPS-om, a upravo je Dragović učinio takav najteži prekršaj zbog čega je i ovako sankcionisan”, kazali su iz NSD-a.

Iako je, kako su dodali, nedavno predsjednik opštine Andrijevica Željko Ćulafić “smijenio u dogovoru sa DPS-om potpredsjednika ove opštine Veselina Raketića, a koji dolazi iz naših redova”, to ne znači, kažu u toj partiji, da NSD treba da slijedi te loše primjere.

“Takvi neprincipijelni dogovori lišeni su bilo kakvih vrijednosti za koje se mi zalažemo i za nas su neprihvatljivi. NSD nije i nikada neće biti dio nedoličnih političkih trgovina koje bi nanijele štetu ne samo našem političkom subjektu, nego i cijelom srpskom narodu. Takođe, Izvršni odbor je donio odluku o raspuštanju Opštinskog odbora Andrijevica i imenovao dr Dejana Đurovića za koordinatora do imenovanja privremenog opštinskog odbora u tom gradu”, zaključuje se u saopštenju NSD-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve