Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: URA sinonim licemjerja, i njihova funkcionerka negirala genocid u Srebrenici

Ne samo da su kalkulisali punih 24 sata kako da reaguju na javni šovinizam ministra pravde koji je obrukao Crnu Goru u međunarodnim razmjerama, već su poslanici URA mirno i spokojno u parlamentu slušali Leposavićeve stavove, bez potrebe da se ograde, rekao je Nikolić

Naknadnim reagovanjem, koje dolazi više od 24 sata nakon Leposavićevog negiranja genocida u Srebrenici i osporavanja legitimiteta Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu, URA je još jednom dokazala da je najlicemjerniji politički subjekt na crnogorskoj političkoj sceni svih vremena, saopštio je danas portparol i poslanik Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Ne samo da su kalkulisali punih 24 sata kako da reaguju na javni šovinizam ministra pravde koji je obrukao Crnu Goru u međunarodnim razmjerama, već su poslanici URA mirno i spokojno u parlamentu slušali Leposavićeve stavove, bez potrebe da se ograde ili na bilo koji način pokažu svoje nesaglasje”, rekao je Nikolić.

Kako je dodao, vrhunac licemjerja predstavlja činjenica da je funkcionerka URA Tatjana Bečanović prije šest mjeseci na RTCG uradila isto što i Leposavić, dakle javno negirala genocid u Srebrenici i relativizovala presudu Haškog tribunala, da bi nakon toga bila nagrađena prvim mjestom na izbornoj listi na izborima u Nikšiću.

“Zato s pravom očekujemo da se među sinonime pojma licemjer uvrsti i riječ URA”, poručio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sejo
27.03.2021-20:16 20:16

E Abazovicu nikad vjere oba oka nikad ne zatvaraj vazda na jedno spavaj i na oprez da je neko uhapsen bila bi objava ni 20 minuta nebi proslo sto Abazovic nebi se javio na tviter koje je to zlo u san se ne snijo!!!Ako ista zna reka mu je G. Skrelja sve osobine njegve !

Tanja
27.03.2021-21:09 21:09

Molim novinare da podsjete ove iz urinarne stranke da nemamo svi amneziju i da su cekajuci Suadu izdajnicu u skupstini ,glasali su i protiv genocida i za fasizam! Djurisicka iz urinarne stranke iz Niksica takodje je negirala javno genocid.