Subota, 21 Septembra, 2024
Rubrika:

Nikolić: Politička provokacija u formi crkvenog skupa

Prema njegovim riječima ovaj događaj je pokazao da dok su se zdravstveni radnici, državne institucije i svi građani Crne Gore borili protiv širenja korona virusa, kako bi posljedice ove pošasti bile što manje, pojedinci su iskoristili to vrijeme za pripremu i organizaciju skupova kojima se pokušavaju poništiti rezultati dvomjesečne iscrpljujuće borbe i ugrožava javno zdravlje i ekonomija naše države

Jučerašnji događaj u Nikšiću predstavlja smišljenu političku provokaciju podvedenu pod formu crkvenog skupa. Ovo je samo jedan u nizu sličnih događaja, sa krajnjim ciljem izazivanja političke i ekonomske destabilizcije zemlje, koji je juče direktno ugrozio zdravlje i živote građana Nikšića ali i cijele Crne Gore, saopštio je CdM-u portparol Demokratske partije socijalista Miloš Nikolić.

“Organizatori ovog događaja, Srpska pravoslavna crkva u Crnoj Gori, i političari, koji su poput Andrije Mandića otvoreno pozivali građane da se suprotno mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela, masovno okupe u Nikšiću pokazali su neodgovornost i beskrupulozno političko profiterstvo čiju cijenu treba da plate građani Crne Gore”, smatra on.

Prema njegovim riječima ovaj događaj je pokazao da dok su se zdravstveni radnici, državne institucije i svi građani Crne Gore borili protiv širenja korona virusa, kako bi posljedice ove pošasti bile što manje, pojedinci su iskoristili to vrijeme za pripremu i organizaciju skupova kojima se pokušavaju poništiti rezultati dvomjesečne iscrpljujuće borbe i ugrožava javno zdravlje i ekonomija naše države.

“Dajemo punu podršku NKT i državnim organima da nastave borbu protiv epidemije korona virusa i svih onih koji propisane mjere ne poštuju. Zakon je jednak za sve, i oni koji ga otvoreno krše, treba da budu spremni da za svoje postupke odgovaraju”, zaključio je Nikolić.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve