Poslanik DPS-a Andrija Nikolić smatra da će opozicija na parlamentarnim izborima 30. avgusta i sa, kako je kazao, nekim novim licima izgubiti izbore.

Andrija Nikolić

Poslanik Demokratskog fronta Nebojša Medojević poručio je da su lideri tog političkog saveza spremni da ispune uslov koji je predložio lider Demokrata Aleksa Bečić, a to je da ne budu na zajedničkoj izbornoj listi opozicije. I predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković prihvatio je taj prijedlog.

Nikolić je u Parlamentu naveo da su poslanici Demokrata u ovom mandatu prihodovali između dva i po i tri miliona eura, a da se četiri godine nijesu pojavili na radnim mjestima.

“Ti ljudi su danas napravili ozbiljan potez na ignorisanje sopstvenih obaveza. Kazali su da se neće pojaviti na parlamentarnoj listi, ja mislim da je to ispravan potez. Samo ih opominjemo i njih i one koji su zaboravili sve što su rekli jedni o drugima, da se prisjete dobro kad su izabrali predsjedničkog kandidata da izgubi izbore umjesto njih, da ovoga puta kada izgube parlamentarne izbore sa nekim novim licima, da ipak izađu zajedno sa tim ljudima i neka obrazlože razloge svog izbornog neuspjeha. Neka ne urade ono što su uradili predsjedničkom kandidatu, ostavljaući ga samog da obrazlaže razloge izbornog neuspjeha ljudima koji su ga podržali”, poručio je Nikolić.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve