Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Nikola Rovčanin i Miloš Konatar na čelu izbornog štaba Demokrata i URA

Struktura Centralnog izbornog štaba prenesena je dalje na lokalne izborne štabove koji su oformljeni u svim opštinama

“HRABRO se broji !”, koalicija okupljena oko Demokratske Crne Gore i Građanskog pokreta URA, formirala je Centralni izborni štab u susret predstojećim vanrednim parlamentarnim izborima.

Na čelu izbornog štaba nalaze se Nikola Rovčanin ispred Demokratske Crne Gore i Miloš Konatar ispred URE.

“Izborni štab broji 26 članova, podijeljenih u 13 oblasti za koje su zaduženi pojedini koordinatori na paritetnoj osnovi iz oba politička subjekta”, saopšteno je iz ove koalicje.

Struktura Centralnog izbornog štaba prenesena je dalje na lokalne izborne štabove koji su oformljeni u svim opštinama.

“Na ovaj način, Demokrate i URA pokazuju nešto što svi u Crnoj Gori znaju – da predstavljaju političke organizacije sa jakom partijskom infrastrukturom, koja je u svakom trenutku spremna da odgovori na najizazovnije zadatke, a jedan od takvih je upravo tronedjeljna kampanja koja je pred nama”, ističu.

Zatim su dodali.

“Ako se po jutru dan poznaje, pobjeda anti-mafija koalicije, koja će značiti odlučujuću borbu za vrijednosti na kojima je sazdano crnogorsko društvo i moderna Evropa, a protiv kriminalizovanog i korumpiranog sistema gotovo je izvjesna. Pobjeda koalicije, ujedno i pobjeda svih građana, biće garant za nova ulaganja u privredne grane što podrazumijeva otvaranje novih radnih mjesta koja su Crnoj Gori u ovome trenutku prijeko potrebna. Takođe, podizanje obrazovnog sistema na veći nivo jedan je od prioriteta djelovanja pobjedničke koalicije, a sve u cilju izgradnje kvalitetnije budućnosti za naše potomke. Formiranjem koalicije “HRABRO se broji!” šalje se jasna poruka da su hrabrost, sloga i zajedništvo temelj napretka i razvoja kao i jedini garant pobjede nad mafijom, kriminalom i korupcijom i očuvanja vječnosti Crne Gore”, navode iz ove koalicije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve