Utorak, 14 Maja, 2024
Rubrika:

Nenezić: Milatović kao predsjednik da brani dostojanstvo Crne Gore od Vučićevih nasrtaja

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić komentarisao je miješanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u konstituisanje vlasti u Crnoj Gori i najavljeni popis stanovništva, te pozvao predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da brani dostojanstvo i ugled države u kojoj je predsjednik

Poslanik Socijaldemokrata Crne Gore (SD) Branislav Nenezić komentarisao je miješanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u konstituisanje vlasti u Crnoj Gori i najavljeni popis stanovništva, te pozvao predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića da brani dostojanstvo i ugled države u kojoj je predsjednik.

„I dalje se pitamo kada će slučajni predsjednik Milatović početi da radi svoj posao. Građanine Milatoviću, opet ste danas dobili šlagvort Vašeg mentora, pustite glas da nas uvjerite da ste predsjednik svih građana Crne Gore ili makar trepnite. Još nije kasno da konačno skupite hrabrosti i kažete NE primitivnim nasrtajima Aleksandra Vučića na dostojanstvo i ugled naše jedine države Crne Gore, čiji ste, podsjećanja radi, predsjednik. Slučajno doduše”, istakao je Nenezić u objavi na Twitter-u.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve