Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Na vanrednoj sjednici: Milović se oglušio o uputstvo premijera, Koprivica će zastupati Vladu

Na elektronskoj sjednici Vlade koja je upravo okončana donijeta je odluka da se predlagač pravosudnih zakona opozove jer se oglušio o uputstvo koje je predviđalo da se amandmani na IBAR zakone ne mogu prihvatiti bez saglasnosti Vlade

Na elektronskoj sjednici Vlade koja je upravo okončana donijeta je odluka da se predlagač pravosudnih zakona opozove jer se oglušio o uputstvo koje je predviđalo da se amandmani na IBAR zakone ne mogu prihvatiti bez saglasnosti Vlade.

Na sjednici je odlučeno da zastupnik Vlade u ime predlagača na sjutrašnjoj sjednici Skupštine umjesto ministra pravde Andreja Milovića bude potpredsjednik Vlade Momo Koprivica, saopšteno je iz Vlade.

Milović je ranije danas bez konsultacija sa Vladom prihvatio amandman SD koji je automatski postao sastavni dio zakona.

Premijer Milojko Spajić je juče obavijestio Skupštinu da ukoliko dođe do amandmanskog djelovanja o tome obavijeste Vladu kako bi amandmani bili usaglašeni sa preporukama evropskih institucija.

U parlamentu će se sjutra raspravljati o još tri zakona i iz Vlade podsjećaju da zastupnici Vlade moraju poštovati uputstvo premijera kako ne bi došlo do kočenja dobijanja IBAR-a i samim tim crnogorskog puta u EU.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve