Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Milović: Vanredni parlamentarni izbori neophodni i izvjesni

''DPS predstavlja jedinu partiju koja može da obezbijedi stabilnost prilikom formiranja vlasti u Budvi i Crnoj Gori'', napisao je Milović na društvenoj mreži X

Vladajuće partije su izgubile legitimitet, vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori su neophodni i izvjesni, poručio je Nikola Milović, nosilac liste Demokratske partije socijalista (DPS) na lokalnim izborima u Budvi održanim 26. maja.

“Potvrdili smo u Budvi da naša politika ima kičmu i karakteri. Nakon 8 godina na lokalnom i 4 godine na državnom nivou, DPS predstavlja jedinu partiju koja može da obezbijedi stabilnost prilikom formiranja vlasti u Budvi i Crnoj Gori”, napisao je Milović na društvenoj mreži X.

Zahvalio je svima koji su, kaže, prepoznali stručnost liste ‘Budva može bolje’.

“Hvala poštovane Budvanke i cijenjeni Budvani, jer ste i pored brojnih pritisaka, funkcionerske kampanje i zloupotrebe lokalnih i državnih resursa, prepoznali stručnost i dobru namjeru liste ‘Budva može bolje’. Vladajuće partije su izgubile legitimitet, vanredni parlamentarni izbori u Crnoj Gori su nephodni i izvjesni”, zaključio je Milović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve