Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Milović: Usvojeni svi predlozi zakona Ministarstva pravde, na potezu Skupština

A ne sumnjam da će se poslanici odgovorno odnijeti prema ovom izrazito važnom zadatku za dobrobit države Crne Gore i svih građana. Čestitke svima na predanom radu, posvećenosti i uspješno završenoj etapi

Vlada Crne Gore usvojila je danas sve predloge zakona Ministarstva pravde potrebne za dobijanje pozitivnog izvještaja o ispunjenosti privremenih mjerila (IBAR), čime je uspješno završila svoj dio posla, saopštio je ministar Andrej Milović.

Naveo je da su usvojeni predlozi izmjena i dopuna sledećih zakona.

“Zakona o sprečavanju korupcije; Zakona o Državnom tužilaštvu; Zakona o Specijalnom državnom tužilaštvu; Zakona o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću;  Zakona o Sudskom savjetu i sudijama”, napisao je ministar u objavi na mreži X.

Sada je, kaže, na potezu Skupština Crne Gore.

“A ne sumnjam da će se poslanici odgovorno odnijeti prema ovom izrazito važnom zadatku za dobrobit države Crne Gore i svih građana. Čestitke svima na predanom radu, posvećenosti i uspješno završenoj etapi”, stoji u objavi Milovića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
mikimiki
30.05.2024-07:17 07:17

To je vazno -Zakon o oduzimanju imovinske koristi stečene kriminalnom djelatnošću. Evo srece 100 milijardi u Drzavnu kasu CG- hvala bogu da se parazitima koji su bogatiji od Bill Gatesa i junaciti se njihovim Lopovlukom – neplacanju poreza CG ! SVE Drzavne ustanove se moraju. odrzavati i uljepsavati TO JE OGLEDALO DRZAVE !!!