Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Milović: Reakcije GP URA dokaz je da sam pogodio u centar, a tek sam počeo

Smjena njihovih kadrova doprinijeće se nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage

Razumijem nervozu i koordinisane napade na mene od strane onih koji su kadrirali bezbjednosnim sektorom poslednje tri godine i koristili bezbjednosni sektor za aktivnosti koje sada ispituje SDT, poručio je ministar pravde Andrej Milović.

On je reagovao na saopštenja koja su upućena iz GP URA, a poslednje u nizu je došlo od strane potpredsjednika te partije i bivšeg ministra unutrašnjih poslova, Filipa Adžića koji je kazao kako “kriminalni klanovi imaju džokera u novoj Vladi”, jasno aludirajući na Milovića.

“Njihova današnja rekacija dokaz je da sam pogodio u centar. A tek sam počeo. Smjena njihovih kadrova doprinijeće se nesmetanoj saradnji svih institucija u sistemu bezbjednosti sa SDT i omogućiti da se završe započete istrage.  Na taj način imaćemo najbolji odgovor ko za koga radi i ko je čiji “džoker“, kako kaza jedan bivši funkcioner kojeg istražuje SD”, naveo je Milović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve