Četvrtak, 16 Maja, 2024
Rubrika:

Milošević: Reformisaćemo Specijalni policijski tim, u njemu neće biti mjesta za Zorana Lazovića

Prioritet je u da se Uprava policije pripoji MUP-u i da se ide u smjeru da se što prije reformiše Specijalni policijski tim i formira novi u smislu da za ljude poput Zorana Lazovića neće tu biti mjesta, kazao je Milošević

Funkcioner Građanskog pokreta URA Rade Milošević imenovan je na današnjoj sjednici Vlade za državnog sekretara Ministarstva unutrašnjih poslova i biće zadužen za kontrolu rada policije, poručili su iz GP URA Nikšić na Facebook-u.

Oni su tim povodom poruku objavili i poruku Miloševića, inače rođenog Nikšićanina.

“Prioritet je u da se Uprava policije pripoji MUP-u i da se ide u smjeru da se što prije reformiše Specijalni policijski tim i formira novi u smislu da za ljude poput Zorana Lazovića neće tu biti mjesta”, kazao je Milošević.

Zoran Lazović

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
gagi
13.12.2020-17:40 17:40

Pa nije valjda Zoran Lazovic spao da mu “sudbinu i kapu kroji” Niksicki lupez,prevarant i olos protiv koga se vodila istraga i dokazano da je pokrao desetak lap topova dok je bio potrcko u Pozitivnoj Crnoj Gori zajedno sa kikirezom Abazovicem,i brokerom-prevarantom Bojanic Mladenom,no misle ako su trenutno na vlasti “da su Boga za m..a ufatili. Rade lupezu,redom se krave lizu,tvoji Niksinani “dobro znaju”tvoju familiju,ko ste i sto ste,no vama je obraz “pozadi”.