Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Dobro što 44. Vlada nastavlja napore prethodnih kako bi zaštitila životni standard naših građana

Zakon o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi, osmišljen u mandatu 42. Vlade a usvojen u mandatu 43. Vlade, stvorio je osnov za ograničenje cijena proizvoda u slučajevima ozbiljnih poremećaja na tržištu.

Rast cijena je jedan od najvećih problema sa kojim se naši građani suočavaju. Kumulativna stopa inflacije u prethodne dvije godine je iznosila više od 20 odsto, a rast cijena hrane i do 40 odsto, što su građani najbolje osjetili pri svakoj kupovini. Dobro je što 44. Vlada nastavlja napore prethodnih kako bi zaštitila životni standard naših građana, kazao je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović.

“Zakon o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi, osmišljen u mandatu 42. Vlade a usvojen u mandatu 43. Vlade, stvorio je osnov za ograničenje cijena proizvoda u slučajevima ozbiljnih poremećaja na tržištu. Ovo pokazuje da je kreiranje dobrih ekonomskih politika koje omogućavaju državi da pravovremeno djeluje od ključnog značaja”, naveo je Milatović na društvenoj mreži X.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
svjedok
25.03.2024-11:55 11:55

Strašno ste zaštitili standard građan. Pljačkate Crnu Goru za račun Srbije, na 100 načina, zatvorili ste CRNOGORCE I CRNOGORKE U GETO CRKVE SRBIJE, I TU IM POLAKO NE UUZIMATE SAMO IMOVINU, NEGO I ŽIVOTE. TVOJA ZASLUGA ZA SVE TO, MILATOVIĆU, JE NEIZMJERNA!