Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Svaki put kad pomenete DF, gospodo drugovi Bečiću i Bogdanoviću treba da ustanete i da se poklonite

Nikad nećete osjetiti taj osjećaj kad vam se grudi napune SLOBODOM , ČAŠĆU I PONOSOM. Vi to nikada nećete doživjeti. Jer se šunjate po zemlji, a mi letimo po nebu slobode, poručio je Medojević

Svaki put kad pomenete Demokratski front i njegove lidere, gospodo drugovi (Aleksa) Bečiću i (Boris) Bogdanoviću treba da ustanete i da se poklonite.

“Politika podrazumijeva oštre polemike i borbe. To je sasvim legitimno. I sam pripadam takvom tipu političara. Optužbe iznosim javno, direktno u lice, imenom i prezimenom. Napadi s leđa , anonimno, mučki, lažima i konstrukcijama su vaš metod političke borbe.
Nikad se ne bih mijenjao sa Vama. Nikad nećete osjetiti taj osjećaj kad vam se grudi napune SLOBODOM , ČAŠĆU I PONOSOM i kad pričate pred hiljadama vaših pristalica na trgovima, i kad vas truju bojnim otrovima i kad vas tuku, hapse, progone, kad vas izvode iz marice….Za to živi, za to se bori. Vi to nikada nećete doživjeti. Jer se šunjate po zemlji, a mi letimo po nebu slobode”, rekao je Medojević.

Medojević dallje kaže da će oni svojim “unucima pokazivati slike sa Ambasadorima i Đukanovićem.

“A ja sa Šajom, Mirom, Mirkom, ujakom i ostalim diskretnim herojima protesta. Demokratski front je istorija borbe za slobodu Crne Gore”, zaključio je Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Adnan
08.05.2021-15:09 15:09

Tacno Izjava Medo CETNICKOG ali se ne pitate nista “A ja sa Abazovicem -Adzic-Kalac( SVA URA-)-Šajom, Mirom, Mirkom, ujakom i ostalim diskretnim herojima protesta. Demokratski Cetnicki front je istorija borbe za Okupaciju Crne Gore”, zaključio je Medojević.

BMX
08.05.2021-18:51 18:51

Znaci Medojevicu, sledeća faza za sve one koji nisu za DF je:
“На колена пред Србином” !

Neo
08.05.2021-19:22 19:22

Medo je teški patološki slučaj (žao mi je ga).