Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Medija centar DPS: Vučurovićeva izjava potvrda antievropskog karaktera nove većine

Jasno je, prema njihovim riječima, da sa Mandićevom strankom kao stubom vlasti, Crna Gora ide putem ''konfrontacije'' sa evropskim zvaničnicima i ''srozavanja međunarodnog ugleda Crne Gore''

Uvrede Jovana Vučurovića, poslanika Mandićeve Nove srpske demokratije (NSD), koje je uputio na račun izvjestioca Evropskog parlamenta za Crnu Goru Tonina Picule i evropskog parlamentarca Vladimira Bilčika, nagovještavaju marginalni pravac kojim će nova parlamentarna većina voditi Crnu Goru, poručili su iz Medija centra Demokratske partije socijalista (DPS).

Jasno je, prema njihovim riječima, da sa Mandićevom strankom kao stubom vlasti, Crna Gora ide putem “konfrontacije” sa evropskim zvaničnicima i “srozavanja međunarodnog ugleda Crne Gore”.

“Zaista je licemjerno da oni koji pognu glave i ćute kada se Vučić i Dodik grubo miješaju u popis, napadaju evropske poslanike koji iznose svoj stav u najboljoj namjeri da se ovaj proces što bolje pripremi i da pruži relevantne i upotrebljive statističke podatke. Uostalom, Vučurovićev predsjednik Mandić na nedjeljnoj bazi trčao je u Moskvu kod raznih željeznakova da dobije svoje mišljenje kako da opstruira ulazak Crne Gore u NATO savez, zato su pripadnici te stranke posljednji koji mogu da nekome prigovaraju miješanje u unutrašnje pitanje”, saopštili su iz Medija centra DPS.

I na kraju, kako još dodaju, “nevaspitana i bezobrazna” izjava Vučurovića, očigledno odslikava i stav cijele parlamentarne većine.

“Koja ćutanjem na izjavu Vučurovića, već pokazuje da nema snage, hrabrosti, ni kapaciteta da se usprotivi primitivizmu i ekstremizmu svojih partnera”, zaključuju iz Medija centra DPS.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
cetinje
04.11.2023-17:19 17:19

A nesrecni Jole cetnik,a on je jedno SMECE Svetosavsko koji nema trunke postenja ma ni ljudkosti,inace “heroj”kad se neko zaleti prema toj gnjidi on u vas lelek “ja sam posranik u supstinu.

Lara
04.11.2023-18:33 18:33

Pa zar ima nekog ko bi pomislio da ce uputiti kritike povodom izjave Jovana Vucurovica , predsjednik ili neko iz Vlade, da ce se oglasitii neko iz partija Becic&Bogdanovic.
Sigurnim korakom naprijed!