Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mašković: Pad podrške u NATO rezultat rada parlamentarne većine koju predvodi Mandić

''Sa druge strane, tu imamo Pokret Evropa sad, koji predstavlja slikovit primjer političkih beskičmenjaka koji prećutno podržavaju takvu politiku DF-a radi opstanka na vlasti'', kazao je Mašković

Funkcioner SD-a Miloš Mašković poručio je u emisiji Pressing na Gradskoj TV da ne čudi pad povjerenja građana Crne Gore u NATO savez za 12 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

“Ne čude ti podaci kada uzmemo u obzir da su na vlasti, između ostalih, proruske partije, u prvom redu Demokratski front, koje su svojim retrogradnim politikama uticale na to da povjerenje u NATO alijansu opadne”, kazao je Mašković.

On je istakao važnost članstva Crne Gore u NATO savezu, kazavši da članstvo, pored bezbjednosnih pitanja, tretira i ekonomski aspekt koji se pozitivno odražava na crnogorsku ekonomiju.

“Sa druge strane, tu imamo Pokret Evropa sad, koji predstavlja slikovit primjer političkih beskičmenjaka koji prećutno podržavaju takvu politiku DF-a radi opstanka na vlasti”, kazao je Mašković.

Značajan broj građana koji se protivi članstvu u NATO-u svjedoči tome da, kako kaže, “parlamentarnu većinu zapravo predvodi Andrija Mandić“.

“Koji je ovih dana, najavljujući razgovore za rješavanje političke krize u okviru parlamentarne većine, zapravo samo formalno pokazao građanima da je on taj koji upravlja svim procesima,” zaključio je Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve