Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Mašković: Čađenović u strahu za svoju funkciju diže prst na mene

Kako dodaje, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje

Direktor JU “Kakaricka gora”, izrevoltiran što se, u skladu sa zakonom bavim njegovim radom i, u strahu za svoju funkciju, nije se libio da na mene podigne prst usred Skupštine Glavnog grada, kazao je predsjednik Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada, Miloš Mašković.

Kako dodaje, izmjene statuta ustanove i nezakonita sistematizacija, na osnovu koje je zapošljeno troje lica, ono je što ne žele da se čuje.

“Više državno tužilaštvo, Osnovno tužilaštvo, Ombudsman, AZLP, Uprava za inspekcijske poslove su institucije koje se trenutno bave radom ove, za čitavu državu važne, ustanove. Koalicioni sporazum za PES je svetinja, pa tako kadar Nove srpske demokratije, bez prethodnog radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, sebi daje za pravo da se na ovakav način ponaša prema predstavnicima građana. Osim podizanja prsta prema meni, ponovljene su uvrede koje su mi upućene od zaposlene te ustanove koja je nedavno upala na moju konferenciju za medije”, naveo je Mašković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.03.2024-11:12 11:12

G-dinu Maskovicu..svaka cast..kristalno-jasno..je odgovorio..ovom antidrzavniku..koji vrijedja i prijeti nasem gospodinu Maskovicu..