Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Nervoza Vučića jer će se pred UN i čitavim svijetom ogoliti njegova pogubna politika laži

Vučić je u vezi tog i drugih pitanja veoma drzak, bahat i nekulturan, a to pokazuje stalnim prvociranjem čitavog civilizovanog svijeta koje se svodi na negiranje genocida u Srebrenici

Ponašanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove reakcije na najave da će se na sjednici Ujedinjenih nacija moguće proglasiti međunarodni Dan sjećanja na žrtve gonocida u Srebrenici posljedica su, naravno, već vođene politike, kao i one koju Vučić, sada sa Dodikom, vodi, ocijenila je potpredsjednica Liberalne partije (LPCG) Jelena Marković.

“Vučić je u vezi tog i drugih pitanja veoma drzak, bahat i nekulturan, a to pokazuje stalnim prvociranjem čitavog civilizovanog svijeta koje se svodi na negiranje genocida u Srebrenici”, navela je Marković u saopštenju za medije.

Tome se, prema njenim riječima, pridružuju i takozvani ,,naši”, a ustvari njegovi podanici iz crnogorske politike, što je, kaže, “uzburkalo čitav region”.

“Djelovi suverenističkog bloka, sa takvim shvatanjem i razumjevanjem retrogradne politike, već su, a neki i dalje hoće, u Vladu, koja im sve povladava i obećava do završetka nijihovog cilja, iako je potpuno jasno, da će ih četnički vojvoda sa čela Skupštine odvući u sunovrat, u naručje diktatorske politike Vučića, od koje se polako ali veoma jasno distanciraju najvazniji međunarodni činioci! Vučić i njegovi puleni očigledno su u panici jer ako se usvoji rezolucija u UN onda postavlja pitanje opstanka Dodika i njegove politike dezintegracije BiH u korist “srpskog sveta”, ali i svih laži kojim decenijama obmanjuje narod u Srbiji, ali u regionu”, poručila je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
04.04.2024-20:46 20:46

AV je postao noćna mora i zla kob CJELOKUPNOG SRPSKOG NARODA!. CVučićevi sljedbenici u Crnoj Gori, upravljani crkvom srbije, su noćna mora i z zla kb CRNOGORSKIH GRAĐANA! NEVJEROVATNO JE SA KOJOM STRAŠĆU UNIŠTAVAJU CRNU GORU I SRBIJU, OBMANJUJUĆI GRAĐANE IZ SATA U SAT, UVJERAVAJUĆI IH, DA SU BIJEDA, NESIGRUNOST I NESTEĆA NORMALNA ŽIVOTNA SVAKODNEVNICA!