Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić: Skupština u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a

Mandić je apostrofirao da je Skupština Crne Gore u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a, što će dalje usloviti zatvaranjam brojnih pregovaračkih poglavlja

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas sa Nj. E. Bernardom Gradišnik, ambasadorkom Republike Slovenije u Crnoj Gori. Mandić je, prije svega, poželio dobrodošlicu ambasadorki u Skupštinu Crne Gore, izrazivši zadovoljstvo povodom njihovog prvog razgovora.

On je istakao da će mu biti velika čast da se sastane sa predsjednicom Slovenije, ističući da je posjeta izuzetno dobra poruka i da naša zemlja prepoznaje zalaganje Slovenije kada je u pitanju proces evropskih integracija Crne Gore.

Mandić je apostrofirao da je Skupština Crne Gore u potpunosti posvećena usvajanju zakona koji su neophodni za dobijanje pozitivnog IBAR-a, što će dalje usloviti zatvaranjam brojnih pregovaračkih poglavlja.

Ambasadorka Gradišnik se zahvalila predsjedniku Mandiću na prijemu, apostrofirajući da dvije zemlje imaju sjajne odnose, te da će Slovenija uvijek snažno podržavati Crnu Goru na evropskom putu. Ambasadorka je dodala da se jasno vide rezultati koje postiže parlament.

Predsjednik Mandić i ambasadorka Gradišnik su saglasni da su parlamentarna i kulturna saradnja između dvije zemlje odlične i da se takav trend treba nastaviti.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Slavko
19.04.2024-04:13 04:13

Krvolocnika Mladica -Karadzica skola Pomahnitalog Cetnika Dodika kaze da je bila greška u Srebrenici i Ovaj ogavni zapadni svet će trajno razdvojiti Srbe u BiH. Nećemo biti sa njima i zivjeti u istoj državi .Ogavni Zapad traži moralnu i pravnu diskvalifikaciju za srpski narod. Ovo je borba protiv srpskog naroda -poruka je da su se vremena promenila, nekada ste imali vlast i hapsili Srbe sad je vlast nasa držimo se zajedno i da smo u našem nacionalnom biću jedno -SPRDNJA OKUPANATA OD OD UGROZENOSTI CETNIK VAZDA UGROZEN -TITO ZLATNI JE BIO SPAS ZA OVAKVE !!