Subota, 18 Maja, 2024
Rubrika:

Mandić sa Rabo: Podržati inicijativu o većoj zastupljenosti žena na svim mjestima odlučivanja u Crnoj Gori i državama evropskog kontinenta

Mandić je potpredsjednicu Rabo upoznao da je Skupština Crne Gore narednih dana domaćin Skupštine zemalja Frankofonije i istakao da će mu biti izrazito drago da razgovara sa delegacijom francuskog parlamenta

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić sastao se danas u Palmi De Majorci – Španija, u sklopu Konferencije predsjednika parlamenata zemalja članica EU, sa Nj. E. Valeri Rabo, potpredsjednicom Narodne skupštine Francuske.

Mandić je potpredsjednicu Rabo upoznao da je Skupština Crne Gore narednih dana domaćin Skupštine zemalja Frankofonije i istakao da će mu biti izrazito drago da razgovara sa delegacijom francuskog parlamenta.

Mandić je dodao da je Skupština Crne Gore lider u regionu kada je u pitanju zastupljenost žena, i da će sa velikim zadovoljstvom podržati inicijativu o većoj zastupljenosti žena na svim mjestima odlučivanja u Crnoj Gori i državama evropskog kontinenta što je inicijativa koju su pokrenule predsjednice parlamenata Evrope.

Potpredsjednica Rabo je izrazila zadovoljstvo povodom susreta sa predsjednikom Mandićem, pohvalivši tom prilikom rad Skupštine Crne Gore.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve