Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

NEČUVENA SRAMOTA VUČIĆEVOG POLTRONA: Mandić nije čestitao Dan nezavisnosti

Čestitku povodom 21. maja crnogorskim građanima uputili su potprdsjednici Skupštine Crne Gore – Zdenka Popović i Boris Pejović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić, do objavljivanja ovog teksta, građanima nije čestitao 21. maj – Dan nezavisnosti Crne Gore.

Čestitku povodom 21. maja crnogorskim građanima uputili su potprdsjednici Skupštine Crne Gore – Zdenka Popović i Boris Pejović.

Ranije danas predsjednici države i Vlade Jakov Milatović i Milojko Spajić su čestitali državni praznik Dan nezavisnosti.

Čestitke su uputile većina ministara, političke partije i njihovi lideri, diplomate, nevladin sektor…

U više crnogorskih gradova večeras će biti održane proslave povodom 21. maja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
21.05.2024-20:12 20:12

On je putinista, rusofil, četnički vojvoda, (igrom slučaja, pritiska AV, ruske agenture, popova i BIA na malog moma i nesretnih okolnosti) preśednik Skupštine samostalne, nezavisne,države Crne Gore, članice NATO i kandidata za članstvo u EU što sa pipunom pokušava svim sredstvima da spriječi i zaustavi.
On je protiv postojanja ove države kao takve, skrnavi i ne poštuje njene državne simbole, praznike, aktivnl radi na njenom razbijanju i diskreditaciji, aktivno saradjuje sa njenim neprijateljima a njegovi gradonačelnici po CG gradovima (Vraneš, Kovačević i dr ) su simbol izdaje i sramote.

Mimi
22.05.2024-00:13 00:13

E pa sada sto reci o covjeku koji sjedi na fotelji Predsjednika skupstine.Crne Gore, a toj istoj drzavi ne cestita praznik , dan njene nezavisnosti.To govori o mentalnom,moralnom i svakom drugom sklopu njegove licnosti.A gori su oni koji su ga postavili na to mjesto.

Lovcenska vila
22.05.2024-10:10 10:10

On je obična cetnicina koji se prodao. Zao mi je sto je iz Moraće. Neka mu se sve vrati kako misli Crnoj Gori. Kada više nebude na tom mestu gadjace ga jajima. OLOS