Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Nastavak sjednice Skupštine 18. marta, vrijeme je za kompromise i zrele odluke

''Nemam sumnje da ćemo iz postojećeg nesporazuma u Vladi Crne Gore izaći sa novim sporazumom'', naveo je Mandić

Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biće nastavljena u ponedeljak, 18. marta 2024. godine u 12 časova, saopštio je presjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić.

“Vođen interesima građana Crne Gore koji u ovom momentu od parlamentarne većine traže ozbiljnost i potpunu posvećenost ključnim reformama u našoj zemlji, želim da obavijestim javnost Crne Gore da će Druga sjednica Prvog redovnog (proljećnjeg) zasijedanja biti nastavljena u ponedeljak, 18. marta 2024. godine u 12 časova. Nemam sumnje da ćemo iz postojećeg nesporazuma u Vladi Crne Gore izaći sa novim sporazumom”, naveo je Mandić u izjavi dostavljenoj medijima.

U konačnom, prema njegovim riječima, sporazum treba napraviti na vrijeme i on ne mora da riješi sve probleme, ali, kako kaže, “treba da riješi bar postojeći nesporazum”.

“Zato je od izuzetne važnosti da svi budemo posvećeni istom cilju i da postižemo zajedničke rezultate na putu boljeg života svih građana. Vrijeme je za kompromise i zrele odluke i očekujem da se svi u parlamentarnoj većini vode upravo tim idejama”, poručio je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve