Nedjelja, 12 Maja, 2024
Rubrika:

NAJAVA PROMJENE POLITIKE ZBOG FOTELJE? Mandić: Kneževića i mene bi na ramenima unijeli u Vladu da počnemo da napadamo Beograd i Banjaluku

Iako je Mandić kazao da ''to neće da rade'', postoji mogućnost da je u pitanju puštanje ''probnog balona'' kojim jedan od lidera ZBCG poručuje na što je spreman da bi dobio fotelju u vladi.

Andrija Rajo Mandić, prvi profesionalni Srbin Crne Gore ponovo se nudi da uđe u vladu, ali ovoga puta je promijenio taktiku – koristi takozvanu ”obrnutu psihologiju”!

”Da sjutra ja i moj kolega Milan Knežević počnemo da napadamo Beograd i Banja Luku, da ružno govorimo o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, oni koji upravljaju Crnom Gorom i dolaze iz međunarodne zajednice, rekli bi svojim poslušnicima u Crnoj Gori da prostru crveni tepih i na ramenima da nas unesu u Vladu Crne Gore”, kazao je jedan od lidera koalicije “Za budućnost Crne Gore” Andrija Mandić na saboru Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) u Doboju.

Ali, kaže on, “mi to nećemo da radimo”.

“Mi znamo da je to sramotni put i to može da se završi samo nestankom srpskog naroda u Crnoj Gori, a slična je situacija i u mnogim drugim državama u regionu”, kazao je Mandić.

Iako je Mandić kazao da ”to neće da rade”, postoji mogućnost da je u pitanju klasični metod ”obrnute psihologije”, puštanje ”probnog balona” kojim jedan od lidera ZBCG poručuje na što je spreman da bi dobio fotelju u vladi.

Ovu tvrdnju potkrjepljuje to što prva violina u filharmoniji profesionalnog srBstva u Crnoj Gori, živa legenda poltronisanja zvaničnom Beogradu i Moskvi, predsjednik Nove srpske demokratije  Mandić, ni sam više ne zna koliko puta se u zadnjih mjesec i po dana, koliko traju pregovori oko formiranja vlade, oglasio ponukan vlažnim snovima o ulasku u buduću izvršnu vlast.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve