Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Hoćemo da vodimo politiku kojom ćemo da vratimo djecu koja su napustila Crnu Goru

Kazao je da Šavnik predstavlja kraj gdje se poštuje tradicija i da treba u skladu sa njom da se mirimo jer je to preduslov za pokretanje države

Prethodnih mjeseci sam se u političkoj borbi ponosio sa Šavnikom. Vi ste oni koji ste znali, koliko god da je bilo pritisaka, da čuvate čast i slobodu. Ljudi iz čitavog regiona i izvan njega su sa divljenjem posmatrali borbu pripadnika naše koalicije i našeg naroda koji su branili istinu na ovom području. Čestitam vam na tome, posebno ljudima koji su uprkos krivičnim prijavama uspjeli sve to da izdrže“, istakao je predsjednički kandidat Andrija Mandić u Šavniku.

Kazao je da Šavnik predstavlja kraj gdje se poštuje tradicija i da treba u skladu sa njom da se mirimo jer je to preduslov za pokretanje države. Navodi da je Đukanović predstavnik organizovanog kriminala koji je raskinuo sa tradicijom Crne Gore.

„Taj čovjek je moj glavni politički oponent i mi ćemo da ga pobijedimo. Moći ćemo sa ovom snagom naroda kazati 2. aprila da je počela izgradnja nove Crne Gore“, naglasio je Mandić.

Pozvao je sve da zajednički rade na dinamičnom razvoju zemlje i podsjetio da je inicijativa Otvoreni Balkan na korist svakog stanovnika regiona.

„Hoćemo da vodimo politiku kojom ćemo da vratimo djecu koja su napustila Crnu Goru . To je sastavni dio politike budućnosti. Pošten odnos je preduslov za napredak“, kazao je Mandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fatmir
13.03.2023-19:13 19:13

Manda kamo srece da ne pomenes GOS—MILA  pocjenjujete sami sebe ! Sta vam taj covjek cini te ga tako psihicko poremeceno mrzite TI-  CETNICKI VOJVODA SESELJ ( BECIC )  DODIK ( MILATOVIC ) Idite pa se lijecite od te opake bolesti .MILA BIRA NAROD  I STA JE TU PROBLEM  STA  VAS ZULJA DA GA VRIJEDJATE ? Dzaba vam je uvijek ce pobijediti dokle god se ne izlijecite od MRZNJE  I VELICANJE CETNISTVA!