Ponedjeljak, 20 Maja, 2024
Rubrika:

Majmun je ušao u ”tenak”!

Zna li neko, kako je uopšte moguće da stranke i pojedinci učestvuju na crnogorskim izborima, a javno govore, maltene obećavaju da će ukinuti Crnu Goru i njenu naciju i sve državne atribute kada dođu do većine u parlamentu.

Piše: Milutin L. Cerović

Za sledeće lokalne izbore u Crnoj Gori/Budvi koji će se održati 26. maja, napravljena je velika koalicija od desetak stranaka i to sve do jedne su anticrnogorske, anticivilizacijske, da ne kažemo bolesno mrzilačke prema svemu crnogorskom u Crnoj Gori.

Kako je moguće ljudi moji da se već gotovo dve decenije na bilo kojim izborima u Crnoj Gori prijavi uvek na desetine  takvih destruktivnih stranaka?

Sve one su listom i programski protiv postojanja Crne Gore, čak i ne priznaju naciju po kojoj je Crna Gora dobila ime i svoju ličnu identifikacionu kartu.

Za to vreme, jedva da postoji jedna i po stranka koja tvori državotvornu politiku Crne Gore i na kraju kada se sabiraju rezultati izbora, Crna Gora uvek unapred gubi sve izbore od avgusta 2020. do danas.

Je l’ nekome ovo sve uopšte čudno, je l’ ovo neko vidi, primećuje li da se ovako više ne može raditi i postojati na političkoj sceni!

Zna li neko, kako je uopšte moguće da stranke i pojedinci učestvuju na crnogorskim izborima, a javno govore, maltene obećavaju da će ukinuti Crnu Goru i njenu naciju i sve državne atribute kada dođu do većine u parlamentu.

Da li ovo neka skrivena kamera u Crnoj Gori u pitanju ili je to stvarnost na delu?

Ovu društveno-političku boleštinu izgleda niko ne vidi, niko je ne identifikuje niti se traži lek za nju.

Da li je u pitanju galopirajući rak mozga, nedostatak morala, opšta malodušnost, ili nešto još gore?

Nažalost u Crnoj Gori danas ne postoje ljudi, niti bilo koje institucije koje bi nam dali odgovore na svu ovu zabrinutost, zapitanost i konstatovanost koja provejava kroz ceo ovaj tekst.

Svima je jasno odavno, da je majmun ušao u crnogorski tenk, ali niko neće da ga izbaci da ne uvrede gospodina.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.04.2024-08:47 08:47

Ove niko ne hapsi..iako u Budvi hara teski krimiinal….mafija..kao sto je Budvanska..Skaljarska..popovska..itd

RIR
14.04.2024-09:34 09:34

TAKO JE KUCO CEROVIC !
upamet se Budvani ! ne srljajte u odabiru !
Vidjeli ste ko je bio BatA Cerevic ,vidite koje Bozovic,biznismen i drugi slicni njima !
Budva ima i gospodu i postene !

Stanišs
14.04.2024-17:43 17:43

Pod hitno da državno tužilaštvo ispita sve u vezi Mojkovćanina Nikole Jovanovića. Budvani ne dozvolite da vas ovaj izdanja Jovanovic prevede zedne preko vode.

dragan
14.04.2024-18:43 18:43

Svaka cast Gospodine. Respekt.

Mitar
14.04.2024-20:21 20:21

Evo ovako. Pitajte cetinjane zasto su mirno i cutke dali sdp u i staroj gardi da ulaze u koaliciju sa pomenutim ,otvoreno neprijateljskim , strankama! Vrlo jednostavno! Crnogorci, bosnjaci i albanci placu ( a tek ce plakat) a svo vrijeme, evo 4 godine, njihovi glasovi idu neprijatelju!!!! Pitanje: da li su crnogorci,bosnjaci i albanci zasluzili da postoje???