Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

LP: Budvanska vlast organizuje lov na Crnogorce, opasna poruka

''Dva prsta simbol su liberala ali i cjelokupnog suverenističkog, građanskog pokreta, što nekima, kao i ’90-ih godina, bode oči i izazova nekontrolisanu agresiju''

Liberalna partija poziva nadležne organe da do kraja istraže, saopšte istinu i teško sankcionišu lica koja su izazvala teški incident u Budvi na nacionalnoj osnovi, isnpirisani mržnjom i netrplejivošću prema bilo čemu različitom.

“Naime, odbornik DF u Budvi Mladen Kaženegra, kako se navodi u javnosti, fizički je nasrnuo na dva jedva punoljetna mladića, koja su pritom bili u društvu svojih majki, samo zato jer su u ugostiteljskom objektu, na javnom mjestu, naručivali crnogorske pjesme i veselili se sa uzdignuta dva prsta. Dva prsta simbol su liberala ali i cjelokupnog suverenističkog, građanskog pokreta, što nekima, kao i ’90-ih godina, bode oči i izazova nekontrolisanu agresiju”, saopšteno je iz Liberalne partije.

Kako su naveli, “odbornik DF Kaženegra” i ranije se spominjao u javnosti kao kontroverzna ličnost, povezan sa paravojnim formacijama koje su učestvovale u neredima protiv građana na Cetinju prilikom ustoličenja, ali i bezbjedonosno interesantna ličnost prema evidenciji budvanske policije.

“Nadležni su dužni da zaštite građane Crne Gore od samovolje i varvarizma pojedinaca a da izgrednike koji ugrožavaju javni red i mir te, sa pozicija budvanske vlasti, organizuju svojevrsni lov na Crnogorce, oštro kazne jer je opasna poruka koju svojim ponašanjem sa pozicija moći šalju”, zaključuju iz Liberalne partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve