Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Leković: Nikad Demokrate neće uraditi ono što je NSD uradila

''Iznajmljenoj DPS vladi i iznajmljenim DPS političarima iz SNP-URA je prošao rok trajanja. To priča je završena. Vjerujemo da će se i NSD brzo pomiriti sa tim'', naveo je Leković

Direktor Demokratske Crne Gore, Momčilo Leković poručio je poslaniku DF-a, Jovanu Vučuroviću da  može slobodno odahnuti, jer nikad Demokrate neće uraditi ono što je NSD uradila. Javno, sinhronizovno i sistematski rušila narodnu Vladu, a tajno, sinhronizovano i sistematski formirala i održavala SNP-NSD-URA-DPS Vladu.

“Iznajmljenoj DPS vladi i iznajmljenim DPS političarima iz SNP-URA je prošao rok trajanja. To priča je završena. Vjerujemo da će se i NSD brzo pomiriti sa tim”, naveo je Leković.

On je ocijenio kako vjeruje da je DF-u sada žao što je NSD sa DPS-om, sinhronizovanim glasanjem u Skupštini srušila ministra u Vladi Zdravka Krivokapića, Aleksandra Stijovića i dodao, ” Vi njega, kao izraz izborne volje građana, a mi čitavu DPS Vladu”.

“I na kraju podsjećamo vas da je Inicijativa o smjeni Đurović kojom se defintivno ruši DPS-URA-SNP parlamentarna vecina upravo vaša Inicijativa, za koju Mikić tvrdi da ste je dogovorili sa DPS. Mi vjerujemo da NSD neće oprostiti Đurovićkoj Zetu, DPS i mnogo čega još što sami potpisaste u vašoj inicijativi, kao što je NSD Zetu oprostila Uri. Nadamo se da su politička amnezija i političko lelekanje za DPS projektima samo bili trenutna pojava”, zaključio je Leković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve