Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Krvavac: Navodi Kneževića neistiniti, CG jedina zemlja koja je uspjela da u Rezoluciju unese da Srbi nijesu genocidni

Prema njegovim riječima Vlada Crne Gore ostaje dosljedna u sprovođenju politike mira i stabilnosti među svim državama na Zapadnom Balkanu kako bi u konačnom mogli zajednički raditi na evropskoj perspektivi i boljem standardu koji svi naši građani zaslužuju

Navodi poslanika u parlamentu Crne Gore Milana Kneževića, a koje se odnose na „obećanja premijera Spajića o uzdržanosti Crne Gore prilikom glasanja o Rezoluciji u Srebrenici” su neistiniti, saopštio je šef Kabineta predsjednika Vlade Crne Gore Branko Krvavac.

“Takođe, koristim priliku da ponovim ono što se u regionalnim medijima rijetko može pronaći: Crna Gora je jedina zemlja koja je od predlagača tražila (i u tome uspjela) da u Rezoluciji ostane jasno i nedvosmisleno zapisano da Srbi nisu niti mogu biti genocidan narod. I dok je to za neke na nivou političke krilatice, za Crnu Goru predstavlja pitanje pomirenja među svim narodima u regionu”, rekao je Krvavac.

Prema njegovim riječima stoga Vlada Crne Gore ostaje dosljedna u sprovođenju politike mira i stabilnosti među svim državama na Zapadnom Balkanu kako bi u konačnom mogli zajednički raditi na evropskoj perspektivi i boljem standardu koji svi naši građani zaslužuju.

“Na kraju, uz puno razumijevanje političkih ambicija i pretenzija, apelujem na nosioce javnih funkcija (bar one u Crnoj Gori) da se uzdrže od daljeg iznošenja neistina ovim i svim drugim povodima”, zaključio je Krvavac.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Krsto
31.05.2024-00:28 00:28

Jedini koji Srbe nazivaju genocidnim narodom su Vuciuc Dodik i njihovi lizisahani. cetnici…Za to bi ih trebalo pozvati na odgovornost po zakonu….Oni nemaju prava da se zaklanjaju iza ledja cijelog naroda…Niti da odgovornost za genocid koji su njihovi cetnici pocinoii svaljuju na ledja naroda…Dzaba se onaj Oskar Cevabdzija iz Jovanjice pokusava sakriti ispod zastave…Ne moze zastava sakriti njeigovu bruku i necovjestvo-sto za jednoga…